Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit was de Mooi&Gezond-workshop!

Lore
3 min read

Eerder deze week ging in Café Beauté in Hasselt de eerste Mooi&Gezond-workshop door. Op enkele uurtjes tijd leerden de aanwezige lezeressen en redactrices hoe ze zich mooi, gemakkelijk en op gezonde manier konden opmaken. Daarvoor werden de producten van Cent Pur Cent gebruikt. De make-up van Cent Pur Cent bestaat voor 100% uit natuurlijke en pure mineralen. Hierdoor is deze make-uplijn uiterst gezond voor je huid. We like!

Stap voor stap

Nadat iedereen had kunnen genieten van een frisse, vers gemaakte limonade, gingen de twee Cent Pur Cent-visagistes enthousiast van start. Begonnen werd er uiteraard met de foundation. Cent Pur Cent heeft zowel een liquid foundation als een foundation in poedervorm. De visagistes lieten de keuze aan de aanwezigen: ofwel één van de twee proberen, ofwel allebei. De meesten gingen voor de laatste optie. Algemeen gevoel na stap 1? Wat een verschil dat klein beetje foundation al kan maken!

Na de foundation kwamen bronzer en blush aan bod. Hoe enthousiast iedereen ook was, bij deze stap kwam het er net op aan om jezelf een beetje in te tomen. Al met een heel klein beetje poeder heb je immers een heel groot effect. Ging het toch fout waren er gelukkig de visagistes om te corrigeren waar nodig. 

Eenmaal de basis van de look gelegd werd, kwam het er gewoon nog op aan om af te werken met wat oogschaduw, mascara en wat lippenstift. 

Stralende, blije gezichten

Daarna was het tijd om elkaars finale look te bekijken. En wat zag iedereen er stralend uit! Complimentjes vlogen in het rond: voor elkaars look, maar ook voor de visagistes én de fijne make-up van Cent Pur Cent. Uiteindelijk gingen de meesten niet alleen met een flawless make-up look, maar ook met hun favoriete Cent Pur Cent-producten van de avond naar huis. Avond geslaagd!

Wil jij er de volgende keer zelf bij zijn? 

Dit mag dan wel de eerste Mooi&Gezond-workshop geweest zijn… het smaakt zeker naar meer! Wil jij er de volgende keer dan ook bij zijn? Word hier dan gratis lid van ClubGezond. We sturen onze ClubGezond-leden regelmatig uitnodigingen voor exclusieve workshops en lezingen van experts. Wordt vervolgd!

Bekijk de rest van de foto's hier

Door Lore

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…