Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de dingen waar mannen op afknappen

Anja
2 min read

Mannen over een kam strijken, een onmogelijkheid. De ene man valt op een stoere, sterke dame. De ander raakt in vervoering van een eerder verlegen, onzekere vrouw. Toch zijn er een aantal zaken waarvan de meeste mannen gruwelen.

Kledingstijl

Door het uiterlijk zal een man op vrijersvoeten zich zeker laten leiden. Een aantrekkelijk geklede, subtiel opgemaakte, goed verzorgde dame zal hem eerder tot avances aanzetten, dan een slonzige, van schreeuwerige make-up voorziene vrouw. De kunst van het verleiden begint met de kunst van het aandacht besteden aan jezelf. Daarmee is de eerste-stap gezet. Maar het spel is nog lang niet gespeeld. Schone schijn is op de langere termijn onvoldoende. Zonder inhoud blijft de overwinning uit.

Karakter

Het karakter neemt het over van het uiterlijk. De moderne man neemt geen genoegen met een volgzaam, alles aanvaardend type. Hij wil behalve die mooie dame ook een gesprekspartner, een persoonlijkheid met ideeën, een maatje, een onafhankelijke vrouw. Maar respecteer zijn grenzen. Niets gevaarlijker dan een man die zich overbodig voelt. Die zich niet gezien en gehoord voelt. Die een vrouw naast zich heeft die meer oog toont voor de buitenwereld dan voor hem. Flirten met een ander? Het spel is verloren.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…