scrollTop top

Dit zijn de meest sexy strandsporten

Dit zijn de meest sexy strandsporten

Ben je op zoek naar een leuke sexy strandsport? Wij hebben de leukste en meest sexy strandsporten op een rij gezet.

Surfen

Surfen is een watersport waar een goede balans een spierbeheersing essentieel zijn. Als je goed kunt surfen heb je vaak ook een mooi lichaam. Het is heerlijk om te kijken naar een mooi, al dan niet in een strak wetsuit gestoken, lichaam. De zon schittert op het water dat van je lichaam af druppelt. Je geconcentreerde blik maakt je extra sexy.

Beachvolleybal

Een goed potje beachvolleybal zorgt dat je lichaam mooi gaat glanzen van het zweet. Door alle bewegingen zijn je spieren goed te zien en de zon zorgt tegelijkertijd voor een lekker bruin kleurtje. En als je een beetje knap kan volleyvallen speel je jezelf zeker in de kijker.

Beachyoga

Yoga is niet alleen ontspannend, het kan ook erg sexy zijn! Op het zand of in de branding kun je laten zien hoe lenig je bent en je lichaam wordt er ook nog eens ongelooflijk strak van. Het is mooi om te zien hoe iemand stabiel kan blijven in soms onmogelijke posities. En omdat je niet vrij kunt bewegen als je veel kleding aan hebt kun je gelijk jouw mooie lijf showen in een supersexy bikini of badpak.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  231.518.946
 • Aantal
  doden
  4.745.290
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!