Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de meest sexy strandsporten

Anja
2 min read

Ben je op zoek naar een leuke sexy strandsport? Wij hebben de leukste en meest sexy strandsporten op een rij gezet.

Surfen

Surfen is een watersport waar een goede balans een spierbeheersing essentieel zijn. Als je goed kunt surfen heb je vaak ook een mooi lichaam. Het is heerlijk om te kijken naar een mooi, al dan niet in een strak wetsuit gestoken, lichaam. De zon schittert op het water dat van je lichaam af druppelt. Je geconcentreerde blik maakt je extra sexy.

Beachvolleybal

Een goed potje beachvolleybal zorgt dat je lichaam mooi gaat glanzen van het zweet. Door alle bewegingen zijn je spieren goed te zien en de zon zorgt tegelijkertijd voor een lekker bruin kleurtje. En als je een beetje knap kan volleyvallen speel je jezelf zeker in de kijker.

Beachyoga

Yoga is niet alleen ontspannend, het kan ook erg sexy zijn! Op het zand of in de branding kun je laten zien hoe lenig je bent en je lichaam wordt er ook nog eens ongelooflijk strak van. Het is mooi om te zien hoe iemand stabiel kan blijven in soms onmogelijke posities. En omdat je niet vrij kunt bewegen als je veel kleding aan hebt kun je gelijk jouw mooie lijf showen in een supersexy bikini of badpak.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…