Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de zaken die je kan leren uit een misgelopen date

Anja
2 min read

Na een tijdlang mailen, bellen en appen is dan eindelijk het moment aangebroken, jullie gaan op date. Op neutraal terrein, iemand die je behalve digitaal nog nooit hebt ontmoet geef je liever niet gelijk je adres. Origineel is het niet, maar op jullie eerste date gaan jullie een uit eten en daarna naar de cinema.

Deze date is een grote mislukking

Je zit op hem te wachten en uiteindelijk zie je in de verte een man verschijnen die lijkt op degene van de foto, helaas is hij 5 minuten te laat. Geen goed begin maar laten we niet gelijk te kritisch zijn. Als hij voor je staat geeft jij hem een hand en blijft staan terwijl hij naar je toe buigt om je op je wang te zoenen. Dit ongemakkelijke moment is best grappig en je lacht er natuurlijk om, tot je beseft dat hij hele kleffe handen heeft. Hij is misschien zenuwachtig. Kortom, hij praat met volle mond, stelt voor de rekening door tweeën te delen en in de cinema kom je er achter dat hij naar zweet ruikt. Aan het einde van de date zeg je dat je het inderdaad heel gezellig was en zodra hij uit je gezichtsveld is verdwenen blokkeer je zijn telefoonnummer.

En wat hebben we hiervan geleerd?

Besef wel: dat hij zo’n boer is wil niet zeggen dat alle mannen zo zijn. Alle lessen in deze date gaan over jezelf. Was je zelf niet na de slechte start al te bevooroordeeld? En: je houdt van mannen die zichzelf goed verzorgen en die goed gemanierd zijn. Voordat je een volgende keer met iemand gaat afspreken zijn dat misschien dingen om voorzichtig te peilen en wees de volgende keer wat vriendelijker.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…