Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de eigenschappen van een goede vriendin

Camille
2 min read

Goede vriendinnen, je hebt er geen tientallen nodig. Eén of twee is genoeg. Een echte vriendin is een vriendin die je steunt door dik en dun, die er altijd voor je is ook als het even niet zo goed met je gaat. Natuurlijk ben jij een even goede vriendin voor haar als zij jou nodig heeft.

Een goede vriendin is niet jaloers

Een goede vriendin gunt jou alles en is niet jaloers als het met jou even wat beter gaat dan met haar. Als jij een relatie hebt waarin je gelukkig bent en haar huwelijk loopt stuk dan is ze niet jaloers, want jij kunt er immers niets aan doen dat aar relatie is gestrand. Moeilijker wordt het als jullie kinderen krijgen, zij dat ook graag wil mar zwanger worden niet lukt. Dan is het moeilijk om haar te steunen. Want jij zit op een roze wolk met je kindje en kan over bijna niets anders meer praten. Maar ook als het andersom is dan kan het lastig zijn. Je vriendin met een dikke buik en later achter de kinderwagen terwijl het bij jullie steeds maar niet lukt om zwanger te worden.

Een goede vriendin is eerlijk

Een goede vriendin is eerlijk tegen je. Zij zal je eerlijk zeggen wat ze van je nieuwe vriend vindt. Of van je nieuwe kapsel of outfit. Als je je in een bepaalde situatie minder aardig hebt gedragen zal ze dat tegen je zeggen. Als je een beslissing neemt die zij afkeurt zal je het te horen krijgen. En nog een keer als achteraf blijkt dat ze wel degelijk gelijk had. Dat is misschien niet leuk, maar het bewijst wel dat ze een echte vriendin is die voor jou uitsluitend het beste wil.

Lees ook

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…