Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn elegante alternatieven als je geen hakken wilt dragen

Anja
3 min read

Wil je geen hakken dragen of krijg je hier zere voeten van? Erg jammer als je naar een chique feestje moet of een jurkje aan hebt waar killer heels prachtig onder zouden staan. Hieronder vind je een aantal elegante alternatieven zodat je er toch sexy en vrouwelijk uitziet zonder hakken.

Loafers

Loafers zijn tijdloos, vrouwelijk en toch ook stoer. Deze schoen is een echte classic en doet het goed onder een jeans maar ook onder een jurk of rok staan ze prachtig. Ze zijn er in veel verschillende soorten. Kies een exemplaar met een opvallende gesp, eentje in lakleer in de kleur zwart, of ga voor een felle kleur als je lekker op wilt vallen!

loafers dragen

Sneakerwedges

Wil je geen hakken maar wel een stukje groter zijn? Misschien is een sneakerwedge dan wat voor je. Dit is een sneaker met een verborgen hak. Hierdoor sta je wat hoger maar heb je wel de stabiliteit van een sneaker. Wel iets minder elegant dan hakken, maar minstens zo leuk!

sneaker wedges als alternatief voor hakken

Espadrilles

Espadrilles zijn luchtige schoentjes die vaak gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Ze staan supervrouwelijk en geven je outfit net dat beetje extra. Kies voor een neutrale kleur of ga voor een model met een hip printje.

Sandaaltjes

Sandaaltjes doen het in de zomer altijd goed. Kies een model met veel gespjes en riempjes, supervrouwelijk! Er zijn ook genoeg stoerdere modellen met studs of wat fellere kleuren. Kies een sandaaltje wat bij jou past en je bent zeker weten net zo elegant in je sandaaltjes dan op hakken.

Dat moeten toch wel genoeg alternatieve keuzes voor hakken zijn! Naar welke schoen gaat jouw voorkeur uit?

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…