Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de hoogtepunten van seks volgens vrouwen

Anja
2 min read

 Op het gebied van seks zitten vrouwen een stuk lastiger in elkaar dan mannen. Bij een man draait het veelal om het orgasme, maar voor een vrouw zijn er nog meer hoogtepunten binnen een vrijpartij.
Wij hebben de hoogtepunten van seks volgens vrouwen voor jullie op een rijtje gezet!

Kussen

Raar maar waar. Sommige vrouwen vinden zoenen zelfs nog fijner dan het seks hebben zelf. Doe hier dus niet te luchtig over en neem de tijd. Niet te nat, niet teveel tong, maar wel een beetje tong.

De clitoris

Er zijn niet veel vrouwen die van penetratie alleen klaarkomen. De clitoris daarentegen is dé gevoeligste plek van het vrouwelijk lichaam. Sla deze dus niet over tijdens het voorspel.

Girl on top

Vrouwen vinden het geweldig om boven op de man te zitten. Ze hebben bij dit standje de volledige controle en dit geeft ze een machtig gevoel. Ook kunnen ze hun partner diep in de ogen kijken.

Na spel

Voor mannen is de vrijpartij direct afgelopen nadat ze zijn klaar gekomen. Voor vrouwen zit dit wel anders. Zij knuffelen het liefst nog minutenlang na. Ga dus niet gelijk na de seks door waar je mee bezig was maar neem de tijd om samen even na te genieten.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…