Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de leukste festivalkapsels

Anja
3 min read

Het festivalseizoen komt er weer aan! Weet je niet zo goed wat je met je haar moet tijdens een festival? Lees dit artikel voor inspiratie en een aantal goede tips.

Vlechtjes

Vlechten doen het altijd goed op festivals. Ze passen perfect bij een festival look en zijn heerlijk draagbaar als je wilt dansen en feesten. Kies bijvoorbeeld voor een aantal kleine vlechtjes verspreid over je haar die je vervolgens met de rest van je haar opsteekt voor een speels effect! Een lange vlecht die over je schouder hangt is natuurlijk ook heel mooi, maak de vlecht een beetje messy en je look is af!

Een hoedje

Hoedjes en petjes doen het ook goed op festivals! Op het beroemde Coachella zag je veel celebs met een hoed lopen. Daarnaast is het ook nog eens praktisch dat je je gezicht meteen beschermt tegen de zon. Ook is het heerlijk makkelijk en hoef je verder niet zoveel meer aan je haar te doen.

Bloemenbandje, veertjes en sieraden

Voor een bohemian festival ook zijn bloemenbandjes heel geslaagd, kies voor een exemplaar dat lekker opvalt of ga voor een subtielere variant met alleen een veertje. Ook zijn er hele leuke sieraden om je haar wat bijzonderder mee te maken. Laat je haar verder loshangen zodat alle aandacht naar het sieraad gaat en je ziet er prachtig uit!

Verfspoeling

Een festival is ook zeer geschikt om eens voor een meer gewaagde look te gaan! Ga voor een verfspoeling in een mooie pastelkleur zoals zachtroze of lichtpaars. Dit is helemaal hot en je zult zeker opvallen tussen alle festivalgangers!

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…