Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de modetrends deze zomer

Anja
3 min read

In dit artikel geven we een overzicht van de komende zomertrends voor 2016. Welke kleuren zijn in? Draag je straks een strakke of een wijde jeans of kledij met of zonder prints?

1. De blote schouder

Iedereen loopt deze zomer rond met de schouders bloot. We zien veel off shoulder tops waarbij je schouders volledig bloot zijn ofwel topjes en shirts met een stuk uit de stof zodat de schouder wat bloot komt.

2. Rok met microplooien

De rok is er deze zomer ook weer. Zowel de maxi, de mini, wijdvallende rokken of kokerrokken. Je vindt ze allemaal deze zomer, maar dan wel met microplooien. De smalle plooien zorgen voor een chique touch aan je outfit.

3. Strepen en nog eens strepen

Vorig jaar was je ‘in’ met een geruite outfit. Nu zijn het voornamelijk strepen. Dun, dik, horizontaal, verticaal of diagonaal, dat maakt allemaal niet uit. Vooral dan de wit-met-blauwe-strepen komen heel veel voor.

4. Bomber jacket

De Bomber Jacket is een musthave voor het lente/zomer seizoen 2016. Je draagt deze jacket op een stoere jeans of short. Door de lichte stof is dit ideaal voor een zomerse avond. Sommige zijn zelfs te vinden met geborduurde prints erop.

5. Niet zomaar kleur

Ook deze zomer vinden we de zachte pastelkleuren terug. Ze zijn zeer gemakkelijk te combineren en zorgen altijd voor een frisse uitstraling. Zeg niet zomaar pastelkleur tegen elk zacht kleur, want het gebruik van hippe namen is nu ook in. Zo zijn de kleuren ‘Rose Quartz’ en ‘Serenity’ uitgekozen tot de kleuren van voorjaar 2016. Dit is een zachte rozetint en een zacht hemelsblauw. Verder vinden we ook peach, koffie-caramelkleur en felgroen terug. Je kledingkast zal deze zomer zeker en vast stralen van kleur.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…