scrollTop top

Deze items mogen deze zomer absoluut niet ontbreken in je kleerkast

Deze items mogen deze zomer absoluut niet ontbreken in je kleerkast

Het nieuwe seizoen komt eraan. Dit is weer een goede reden om nieuwe kleding aan te schaffen. Maar wat is nu echt in de mode deze zomer? En wat kan echt niet meer? Wij hebben de leukste zomertrends voor jullie op een rijtje gezet om je kledingkast mee aan te vullen.

Schouders

Deze zomer mogen de schouders bloot. De straploze bh mag daarom niet ontbreken in je kledingkast. Vergeet je schouders niet in te smeren.

De croptop

Afgelopen zomer was de croptop al immens populair en hij mag nog een jaartje mee. We hebben niet voor niets de hele winter in de sportschool doorgebracht voor dat strakke buikje! Draag hierbij wel een broek met een hoge waist zodat je navel bedekt blijft.

Doorzichtig

In 2015 mocht het al bloot, maar deze zomer mag het bloter dan ooit. Niets is te gewaagd. De doorschijnende top mag daarom niet ontbreken in je garderobe. Draag er een sexy bh onder en je maakt helemaal de blits!

Witte blouse

De witte blouse is terug van weggeweest. Een witte blouse is perfect te combineren op elke kleur broek, jeans of rok. Draag hem netjes, casual of juist stoer. Bij een witte blouse bepaal jezelf hoe je hem stijlt. Je kunt er eindeloos mee combineren.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  265.475.175
 • Aantal
  doden
  5.251.924
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.827.467
 • Aantal
  doden
  27.167

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!