Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Doe de test: deel jij het bed met de juiste man?

Anja
2 min read

Iedereen is een ander type in bed. Sommige mensen vinden het prettig om zo lang mogelijk van het voorspel te genieten, terwijl andere dames het onzin vinden om uren te knuffelen en het liefst zo snel mogelijk beginnen. Omdat iedereen een ander type is in bed, is er ook voor iedere vrouw een andere ideale sekspartner. Ben jij benieuwd of jouw sekspartner van dit moment wel echt bij je past? Beantwoord dan de volgende vragen voor jezelf om te achterhalen of jouw bedpartner de juiste man is voor jou.

Voel ik me prettig bij hem in bed?

Deze vraag staat helemaal los van zijn seksuele prestaties onder de lakens. Hoe voel jij je als je bij hem in bed ligt? Geeft hij je het gevoel dat je het goed doet of heb je steeds het idee dat je meer moet geven, andere dingen moet doen of dingen moet doen die je eigenlijk niet wil doen? Het is natuurlijk de bedoeling dat je je prettig voelt als je met hem onder de lakens kruipt.

Haal ik plezier uit de seks?

Het klinkt misschien raar, maar er zijn zeker vrouwen die eigenlijk geen plezier halen uit de seks die ze hebben. Dit komt niet door henzelf, maar simpelweg omdat de mannen die naast hen liggen ze niet echt kunnen bekoren. Soms merk je niet echt dat je geen plezier haalt uit de seks, maar kom je hierachter door subtiele aanwijzingen. Bijvoorbeeld dat je het niet erg vindt om weken geen seks te hebben, nooit het initiatief neemt of eigenlijk geen zin hebt om samen in bed te kruipen.

Denkt hij genoeg aan mij?

Sommige mannen vergeten helemaal aan hun partner te denken als ze in bed gaan liggen. Ze komen klaar, geven je een kus op het voorhoofd en gaan dankbaar slapen. Heb jij dit ook met jouw sekspartner? Dan is dit een belangrijke aanwijzing dat je beter verdient. De kans is groot dat er ergens anders op de wereld een betere sekspartner voor je rondloopt, want dit is geen eerlijke seksuele relatie.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…