Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Drie fantastische tips om samen als koppel te vermageren

Anja
2 min read

Jullie houden van elkaar en omdat dat gevoel te uiten, gaan jullie vaak uiteten en eten jullie geregeld een lekker taartje bij de koffie. Dit bevordert jullie relatie, maar zo ook jullie gewicht. Met deze drie fantastische tips vermageren jullie samen als koppel.

1. Dim de lichten

Uit een Duits onderzoek bleek dat geblinddoekte mensen minder eten dan mensen die gewoon konden zien. Wanneer je zicht minimaal is, luister je meer naar je lichaam om erachter te komen of je voldaan bent. Je wordt niet beïnvloed door het zien van een grote portie op je bord. Wanneer je dineert met kaarslicht, creëer je hetzelfde effect. En het is nog romantisch ook.

2. Dek de tafel

Wetenschappers van de Cornell Universiteit kwamen tot de conclusie dat je minder eet als je de tafel dekt. En dit klinkt best logisch. Wanneer je met je bord in de zetel zit, heb je eerder de neiging om je eten naar binnen te schrokken dan wanneer je netjes aan tafel zit.

3. Kook zelf

Onderzoekers van de Johns Hopkins Universiteit concludeerden dat mensen die vaak koken minder koolhydraten, suikers en vetten eten dan mensen die (bijna) nooit een maaltijd bereiden. Samen koken is bovendien een leuke activiteit om samen te doen. Ook is het veel goedkoper dan uit eten gaan. Zet dus een lekker muziekje op en kokkerellen maar.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…