Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Fit in je kot: nieuw online platform groepeert yoga-, meditatie- en healinglessen van 15 coaches

Birte Govarts
3 min read

‘De Netflix voor yoga, meditatie en healing’. Zo noemt de Oost-Vlaamse Lindsey De Prycker haar gloednieuwe platform Kali, waarop je lessen van vijftien Vlaamse coaches kan volgen. “Mentaal en fysiek fit blijven is uiterst belangrijk”, klinkt het.

“Zeker tijdens deze tweede lockdown is Kali een perfecte tool om fit en gezond te blijven”, vertelt Lindsey De Prycker, founder van Kali. “En voortaan kan dat dus gewoon in je woon- of slaapkamer.” Je kan de online sessies yoga, meditatie en healing volgen waar en wanneer je dat wilt. Elke les duurt tussen vijf minuten en een half uur. Bovendien zijn de lessen onderverdeeld in drie niveau’s: beginner, ervaren en gevorderd.

(lees verder na de foto)

Op Kali.fit vind je yoga-, meditatie- en healinglessen van maar liefst vijftien coaches.

Voor € 19,99 per maand biedt Kali je onbeperkt toegang tot alle lessen van de vijftien coaches. Er is voor elk wat wils: van stevige yogalessen die focussen op core strength, tot ontspannende meditatiesessies, van zwangerschapsyoga tot ademhalingsoefeningen … Weet je niet zeker of je het engagement wilt aangaan? Dan kan je een gratis proefabonnement nemen van twee weken. Om iederéén de kans te geven om thuis fit te worden of te blijven, biedt Kali ook een freemium-formule aan, met gratis toegang tot een vast aantal sessies.

Benieuwd geworden? Vanaf volgende week delen wij op Gezond.be wekelijks één video, zodat jij fit en sterk de rest van de lockdown doorkomt.

Meer info vind je op www.kali.fit.

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…