Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Last van stress? Probeer deze 5 yoga-apps

Gezond.be
3 min read

Soms is het fijn om even helemaal tot rust te komen. Met yoga, bijvoorbeeld. Wist je dat je deze sport heel gemakkelijk kunt beoefenen vanuit je eigen woonkamer? Er zijn namelijk een heleboel handige yoga-apps, waarbij je vanaf je smartphone op elke locatie een sessie kunt doen.

Wij zetten onze vijf favoriete yoga-apps voor je op een rij. Yogamatje uitrollen en klaar!

1. Daily Yoga

Met meer dan 100 yoga- en meditatielessen is deze app prima voor zowel beginners als gevorderden. Iedere oefening wordt uitgelegd in een handige video en je kunt zelf je doel en de intensiteit van je les aangeven.

2. Yoga Studio

Deze app staat vol met yogasessies, van tien tot 60 minuten, waarbij je zelf het niveau kunt bepalen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er niks voor jou bij zit. Het leuke aan deze app is dat je zelf lessen kunt samenstellen, door yoga-oefeningen die je wilt doen samen te voegen.

3. Yoga met Evy

Na het succes van de app Hardlopen met Evy – met, inderdaad Evy Gruyaert – is er nu ook Yoga met Evy. In deze handige app vind je verschillende yogastijlen. Voor beginners, maar ook voor sporters en zwangere vrouwen. De oefeningen worden simpel, maar duidelijk uitgelegd.

4. Pocket Yoga

De app Pocket Yoga bestaat uit meer dan 150 yogaoefeningen met duidelijke illustraties en een stem die je door alle poses loodst. Ook biedt deze app de mogelijkheid om achtergrondmuziek te kiezen, zo blijf je lekker gemotiveerd. Doordat je kunt kiezen uit verschillende niveaus is deze app ook zeker beginnersproof.

5. Asana Rebel

Deze app is perfect als je op zoek bent naar een combinatie tussen yoga en fitness. Je vindt hier verschillende oefeningen in combinatie met krachttraining en cardio. Elke sessie duurt een kwartier.

Al deze apps kun je downloaden in de App Store of Google Play.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…