Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

GETEST: deze 5 dating-apps leiden het meest tot succes

Anja
2 min read

Je bent nu wel lang genoeg vrijgezel geweest, tijd voor een serieuze relatie! De dating apps schieten als paddenstoelen uit de grond dus af en toe zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hierbij een overzicht van de apps om jou een stap dichter bij de ideale partner brengen.

1. Tinder

Deze app werkt voornamelijk in combinatie met Facebook. Het laat zien wie er in jou omgeving ook op zoek is naar een leuk contact en aan de hand van de door jou opgegeven voorkeuren stelt de app een aantal personen voor. Aan de hand van foto’s bepaal je of je de ander leuk vindt.

2. Happn

Happn is vergelijkbaar meer Tinder, alleen richt Happn zich tot een gebied van maximaal 250 meter. Je kunt gelijk zien of die knappert van laatst toevallig ook op zoek is naar een relatie.

3. Stepout

Dit is een app die je niet alleen op je mobiel kunt gebruiken, maar ook op je PC of tablet. Verder krijg je, net als Tinder, de voorstellen voor een match aan de hand van een foto die je kunt liken of niet. Het is te verbinden met alle sociale media en daarmee is de keuze ook ruimer.

4. Blendr

Deze app kijkt naar jouw interesses en maakt hiermee een match met iemand uit jouw buurt. Dit maakt dat de app wat serieuzer is dan de anderen.

5. Skout

Deze app richt zich niet alleen op mensen die zich in jouw buurt begeven maar laat ook matches zien met personen die wat verder weg wonen. Want misschien bevindt zou ideale date zich wel iets verder dan je zou zoeken.

Date verstandig

Met de app een match gevonden? Kijk wel uit, want helaas zitten er mensen bij die anders zijn dan ze lijken. Probeer eerst eens met een webcam of Facetime met elkaar in contact te komen. Zo weet je zeker dat de ander wel degene is die je dacht. Is diegene perfect? Dan houdt niks jullie nog tegen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…