Overlegcomité: ‘Horeca open vanaf 1 mei’
Alle Belgische ogen waren vanavond op premier Alexander De Croo (Open Vld) gericht. Hij maakte namelijk officieel bekend wat het Overlegcomité van de verschillende...
Maak in 20 minuten een heerlijke Franse klassieker. Gevulde Coeur de Boeuf tomaten zijn ideaal voor het hele gezin of bijvoorbeeld voor een familieavond. Warm de oven dus maar alvast voor, want met deze gevulde tomaten steel je absoluut de show!
De ingrediënten die jij nodig hebt (4 personen):
Je hebt daarnaast ook een ovenschaal, een eetlepel en keukenpapier nodig om de gevulde Coeur de Boeuf tomaten te bereiden.
De tomaten zijn natuurlijk het lekkerst als je ze warm serveert. Je kunt de tomaten ook nog wat langer in de oven leggen, op ongeveer 100 graden, om deze warm te houden.
Tip: Serveer de resterende bulgur en het resterende mengsel op het bord bij de tomaten. Zo houd je geen restjes meer over en hoef je ook geen eten weg te gooien.
Alle Belgische ogen waren vanavond op premier Alexander De Croo (Open Vld) gericht. Hij maakte namelijk officieel bekend wat het Overlegcomité van de verschillende...
Een podcast met o.a. sportarts Ruben De Gendt en diëtiste Julie Raekelboom
Een podcast met o.a. Nina Mouton,
de schrijfster van het boek
Een podcast met o.a. fervente vasters Dr. Servaas Bingé en Pieter Loridon