Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Heb jij een sexy collega? Probeer deze 8 flirttips

Bram
3 min read

Wat is er leuker dan flirten met een sexy collega? Toch zijn de consequenties vaak groot als het flirten met je collega verkeerd gaat. Je zal elkaar nog elke dag moeten zien en het kan een invloed hebben op je carrière. Lees daarom deze 8 tips en het verleidingsspel wordt een spannend avontuur.

1.Wees vriendelijk

We houden ervan om bij mensen te zijn die ons goed doen voelen. Soms is het genoeg om eens vriendelijk te lachen of oogcontact te maken. 

2.Draag stijlvolle kledij

Natuurlijk is het belangrijk om er goed en zelfzeker uit te zien. Vrouwen doen er goed aan om niet te veel huid te laten zien. Een professionele look is de sleutel naar succes.

3.Een complimentje is helemaal gratis

Niemand is immuun voor complimentjes. Complimentjes krijgen is volgens wetenschappelijk onderzoek zelfs even leuk als geld krijgen. Je collega zal zich goed voelen over zichzelf en jou ook leuker vinden.

4.Wees goed in wat je doet

Zorg ervoor dat je respect krijgt voor je werk. Door efficiënt en doelgericht te werken zal je nog interessanter worden. Het is niet alleen goed tijdens het verleidingsspel, wie weet krijg je zelfs een bonus of promotie!

5.Maak grapjes

In welke sector je ook werkt, een grapje is altijd een goed idee. Flirten met een collega is makkelijker als je een goed gevoel voor humor hebt. Soms kan je vergeten lachen op je werk omdat je zo druk bezig bent. Onthoud dat je tegelijk leuk én hardwerkend kan zijn.

6.Vraag om hulp

Wat streelt een ego meer dan een vraag om hulp? Vraag je collega om een handje te helpen met je printer of computer. Het is de beste manier om aandacht te krijgen en tegelijk een complimentje te geven.

7.Ga niet over de grens

Hou het flirten simpel, ongecompliceerd en leuk. Lichamelijk flirten op de werkvloer is uit den boze. Als je flirt gebruik dan gewoon je glimlach en woorden, dat is meer dan genoeg.

8.Spendeer meer tijd samen

Probeer zoveel mogelijk tijd samen door te brengen. Werk bijvoorbeeld aan hetzelfde project of neem samen een pauze. In het begin zal je misschien alleen over het werk praten, na een tijdje zal je persoonlijke informatie prijsgeven. Dan wordt het interessant. Probeer er toch voor te zorgen dat je altijd de mogelijkheid hebt om een stapje achteruit te zetten. Je mag je professionele relatie niet schaden.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…