Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Hoe lees je zijn lichaamstaal? 5 tekenen dat hij je leuk vindt

Bram
2 min read

Wil je weten komen of hij je leuk vindt zonder het te vragen? Let dan goed op zijn lichaamstaal, het verraadt zijn diepste gevoelens!

1.Blozen

Omdat hij zijn best doet om een goede indruk na te laten zal hij een beetje zenuwachtig worden. Als hij bij jou in de buurt is zal hij blozen en onzeker worden. Zijn de gevoelens wederzijds? Doe hem een plezier en laat hem weten dat jij hem ook leuk vindt!

2.Hij is geobsedeerd door je lippen

We zijn er zeker van dat hij elke kans grijpt om naar je schoonheid en charme te kijken. Let op welk deel van je gezicht het meeste aandacht krijgt. Zijn het je lippen? Eigenlijk wil hij je kussen maar is hij tegelijk bang om afgewezen te worden. Hij wacht op een signaal van jou. Wil jij ook meer? Lach dan vriendelijk en ga wat dichter staan.

3.Let op zijn stem

Als hij in jou geïnteresseerd is zal hij onbewust zachter of dieper praten. Hij zal je willen tonen dat hij mannelijk en zachtaardig is. Je zal merken dat hij aandacht heeft voor de indruk die hij op je nalaat.

4.Hij raakt je aan

Kruist hij zijn handen voor zijn lichaam? Slecht nieuws, deze houding wil zeggen dat hij afstand wil houden. Zoekt hij altijd een excuus om je subtiel aan te raken en houd hij zijn handen losjes langs zijn lichaam? Als hij je wil aanraken en dicht bij jou wil zijn wil dat zeggen dat hij je graag heeft. Meer zelfs, de kans is groot dat hij verliefd is!

5.Hij wil met jou alleen zijn

Hij draait zijn lichaam altijd naar je toe en probeert met jou alleen te zijn. Wees er maar zeker van dat hij je leuk vindt! 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…