Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Hoe verover ik zijn hart

Anja
2 min read

Je staat in een café en daar staat hij dan: jouw prins, nu even zonder zijn witte paard. Jouw pijlen zijn op hem gericht, de avond is pas geslaagd als je hem voor je hebt gewonnen. Maar hoe verover je nu precies zijn hart?

De eerste ontmoeting

Check eerst even op het toilet hoe je er uit ziet. Zit je haar goed, hangt je mascara niet op je kin en zit er geen lippenstift op je tanden? Zie je er uit om door een ringetje te halen, dan ben je klaar voor de volgende stap. Het klinkt cliché maar het is wel essentieel; maak oogcontact. Zo weet je niet alleen zeker dat hij jou ook heeft gezien maar dit is ook het allereerste visitekaartje dat je afgeeft. Laat een mooie glimlach zien en als je beet hebt lacht hij terug. Blijf niet uren staren, daar schiet je niks mee op. Komt hij niet naar jou toe, stap dan zelf op hem af. Nog beter is het als hij bij de bar staat, toevallig wilde jij ook net een drankje bestellen!

Maar dan?

Humor doet het altijd goed. Je kunt best met standaard openingszinnen beginnen, het gaat er namelijk om hoe je het brengt. Wees niet te verlegen maar werp jezelf ook niet direct in zijn schoot. Praat met hem zoals je ook met je eigen vrienden praat. Mocht deze flirt uitlopen op een relatie probeer dan niet te jaloers te zijn. Luister naar hem, zorg voor hem en laat hem vrij. Als hij echt van je houdt komt hij altijd bij je terug!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…