Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Hoe vind je een betrouwbare babysitter?

Camille
3 min read

Voor veel ouders is het niet makkelijk om de zorg voor hun kinderen over te dragen. Het vinden van een betrouwbare babysitter waar het mee klikt, kan daarom ook een tijdrovende opgave zijn.

Online Babysitdienst

‘Solidariteit voor het Gezin’ heeft in samenwerking met enkele ziekenfonds partners een online babysitdienst gelanceerd, genaamd ‘Sloebersit’. Solidariteit voor het Gezin is een vooraanstaand zorgbedrijf dat al ruim 35 jaar ervaring heeft in Vlaanderen en Brussel. De dienst biedt een prettige oplossing voor zowel ouders, kind als babysitter omdat er een screening aan voorafgaat en het tal van voordelen biedt.

Samenwerking

Klanten van het ziekenfonds betalen geen kosten voor de dienst, deze worden vergoed door de mutualiteit. Het grootste voordeel van de samenwerking is dat ouders op deze manier eenvoudig een betrouwbare babysitter kunnen vinden. Het feit dat de dienst verbonden is aan het ziekenfonds geeft nog eens een extra vertrouwd gevoel.

Een gerust hart

Je kinderen met een gerust hart in goede handen kunnen achterlaten, dat is voor veel ouders een belangrijke voorwaarde. Als dit eenmaal in orde is, kan er pas echt ontspanning volgen tijdens een welverdiend avondje uit of dagje shoppen. 24 uur per dag is er met een simpele zoekopdracht een babysitter in de buurt te vinden.

Voordelen voor ouders

Alle ouders kunnen gebruik maken van de dienst. Ouders die klant zijn van de bepaalde ziekenfondsen genieten echter van een extra voordeel omdat het in dit geval een gratis dienst is. De babysitters die in het bestand staan zijn verzekerd, worden vooraf uitgebreid gescreend en steeds actief opgevolgd.

De voornaamste voordelen van de Sloebersit:

 • Zonder zorgen de kinderen thuis laten
 • Ruime keuze aan babysitters
 • Gratis dienst
 • Vertrouwde organisatie
 • 24 uur per dag een babysitter oproepbaar
 • Alles online beheren

Voordelen voor babysitters

Voor babysitters is het een ideale manier om extra zakgeld te verdienen. Je bepaalt zelf hoe lang en waar je werkt. De mogelijkheid om te werken met een betrouwbare en veilige organisatie.

Voornaamste voordelen voor de babysitters van bij de Sloebersit:

 • Verzekerd voor schade en lichamelijke ongevallen
 • Passende opdrachten
 • Een eigen profiel en referenties
 • Veilige locaties
 • Ruime keuze aan opdrachten
 • Alles online beheren

Flexibel en betrouwbaar

Ouders kunnen op ieder moment van de dag een beroep doen op een betrouwbare babysitter. Speciale wensen, zoals iemand die ervaring heeft met gehandicapte kinderen, kunnen ook prima vervuld worden. De flexibele opzet én veilige procedure zorgt er al met al voor dat er een hoop zorgen worden weggenomen.

Bereken hier hoe OZ ook voor jou het verschil kan maken als ziekenfonds! »

OZ

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…