Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Klaar voor de zomer in 9 stappen

Camille
3 min read

Veel mensen kunnen binnenkort hun zomervakantie opnemen en zijn zich al mentaal voor aan het bereiden op deze heerlijke vakantie. Ga jij binnenkort ook genieten van een welverdiende vakantie en wil je je alvast goed voorbereiden op jouw vrije dagen? Lees dan in dit artikel welke stappen je moet volgen om je helemaal klaar te maken voor de warme zomermaanden, zodat je klaar bent om jouw welverdiende vakantie te vieren.

 

1. Beweeg

Heb je veel sportieve momenten overgeslagen omdat het flink regende? Dan heb je nu geen goed excuus meer, want in het zonnetje kan je heerlijk trainen. Ga een rondje rennen, pak de skeelers weer uit de kast of ga gewoon eens een stukje wandelen en probeer dit wekelijks te doen.

2. Weg met dode huidcellen

In de koudere maanden is de huid vaak wat grauw en dit wil je in de zomer natuurlijk niet. Je kunt jouw huid weer laten stralen door de dode huidcellen te verwijderen met een zachte scrub.

3. Geef je voeten een echte spa-behandeling

Je voeten mogen weer gezien worden in de zomer! Zorg ervoor dat je voeten er toonbaar uit zien met een echte spa-behandeling: verwijder eelt met een puimsteen, vijl je nagels en geef je voeten een massage met voedende crème. Nu nog nagellak aanbrengen en je bent klaar!

4. Scrub je benen

Wil jij superzachte benen deze zomer? Verwijder dan ook hier de dode huidcellen door je benen te scrubben.

5. Stevige billen

Mak je billen steviger met goede work-outsEen bikini ziet er altijd beter uit als er een stevig stel billen in zit. Je kunt je billen eenvoudig steviger maken met diverse oefeningen die je thuis kunt doen, zoals squats en wall sits.

6. Drink veel water

Als het wat warmer is, krijg je automatisch meer dorst. Geef toe aan deze lichamelijke reactie door zo veel mogelijk te drinken, minimaal twee liter water per dag.

7. Minder make-up

Make-up is mooi, maar niet echt goed voor je huid. In de zomer is het helemaal niet nodig om veel foundation of andere bruiningscrème op te doen, want dan word je natuurlijk bruin.

8. Ontharing

In de winter kom je nog weg met harige benen, maar in de zomer is het toch wel de bedoeling dat je de haartjes op je benen verwijdert. Dit kun je doen door de benen te scheren, te epileren, te waxen of te laten laseren.

9. Vitamine D

Ga in de zon zitten. Vitamine D is goed voor de huid en een groot voordeel van deze vitamine, is dat je de vitamine binnen kunt krijgen door in de zon te gaan zitten. Overdrijf het niet en ga zeker niet op het heetst van de dag in de zon zitten, maar probeer wel regelmatig een zonnestraaltje mee te pakken.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…