Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Met deze sms’jes creëer je seksuele spanning

Bram
2 min read

Als er geen seksuele spanning is dan ben je eigenlijk gewoon vrienden, en dat wil je dus niet. Met deze sms’jes kan je de seksuele spanning hoog laten oplopen. We laten je niet langer in spanning, hier zijn ze dan:

1.Ik dacht net aan hoe goed je kan koken, sexy 😉

Schrijf een sms’je waarin je op een onschuldige manier een beetje seksuele spanning toevoegt. Mannen zijn hier super gevoelig voor en zullen onmiddellijk geïntrigeerd zijn.

2.Mijn vrienden gaan me nu vragen waarom ik bloos

Als hij je iets leuk stuurt kan je met dit sms’je antwoorden. Bestaat er nog een verleidelijker antwoord? Laat hem weten welk effect hij op je heeft, hij zal helemaal gek worden.

3.Die chocoladetaart is even lekker als een orgasme!

Als je voedsel beschrijft als iets seksueel vertel je hem eigenlijk dat jij zelf seksueel bent. Mannen vinden deze berichtjes supersexy en ze zullen onmiddellijk begrijpen dat je aan het flirten bent.

4.Ik had een droom over jou deze nacht…

Hij zal echt nieuwsgierig worden om te weten te komen wat je hebt gedroomd. Maar jij antwoordt daarop “Ik kan het niet zeggen, maar ik heb die kant jou nog niet eerder gezien ;-)”. Zo dun is de lijn tussen vriendschap en vurige liefde.

5.Een “typfoutje”

Stuur hem het volgende: “Wacht een seks”. Antwoord dan een beetje verlegen: “Oei, ik bedoelde wacht een sec, de autocorectie leest mijn gedachten weer ;-)”. Dit ‘onschuldige’ berichtje is sexy en slim. Je maakt een ‘foutje’ en gebruikt het om de seksuele spanning op te drijven. Misschien iets om uit te proberen?

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…