Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

No Excuses in the Morning! Dat is het motto van Lienke van Deargoodmorning.com

Olivier
4 min read

Kennen jullie Lienke reeds? Ze is het gezicht achter de blog Deargoodmorning.com. “No excuses in the morning!”, dat is haar moto. Haar passie voor sport en voeding, en dat gooit ze al vroeg in de ochtend (meestal rond 7u) op het world wide web, vooral op haar Instagram account dan. Zo wenst ze iedereen steeds een hele goede morgen toe. Ook wij zijn geïnspireerd door haar, en vroegen ons af wat haar beweegreden is om dit allemaal te doen.

Hoe ben je op het idee gekomen om deze blog te starten en dit door te trekken naar Instagam, Snapchat, Youtube, …?

Een aantal jaar geleden ben ik gezonder en sportiever gaan leven. Mensen merkten dat ik vrolijker, opgewekter en er gezond uit zag. Ze vroegen tips. Ik kreeg motivatie en ook de mensen om mij heen vroegen steeds meer informatie. Ik kreeg er zo’n kick van, dat ik een blog begon. Dit is uiteindelijk steeds groter geworden en ontdekte ik de kracht van social media. Nu kan ik niet meer zonder Instagram. Een soort tweede familie die ik elke morgen om 07:00 uur weer begroet.

Instagram account: Deargoodmorning.com

Wat definieert volgens jou een gezonde levensstijl?

Voor mij is een gezonde levensstijl vooral veel bewegen, krachtraining en gevarieerd eten. Ik doe vier keer in de week aan krachttraining en daarnaast nog veel cardio, spinning en hardlopen. Ik eet veel groenten, vlees en vis. Dit vind ik ook belangrijk. Ik heb 2,5 jaar geen toegevoegde suiker gegeten, en daar voelde ik me geweldig bij. Sinds enkele maanden ben ik daar iets minder streng in geworden omdat ik het mezelf te moeilijk maakte. Nu denk ik vooral na over wat voor mij goed is, en waar ik me goed bij voel. Ik zie mijn lichaam veranderen dus het werkt.

Ik ben een ochtendpersoon dus ik ben vooral in de ochtend actief. Om 06:15 uur gaat de wekker en doe ik meteen Instagram aan. Ik spring uit bed en trek, zonder in de spiegel te kijken, mijn sportkleren aan. Ik pak mijn mealprep bakjes uit de koelkast, maak een ontbijt voor “to “go” en fiets naar de  gym. Daarna ga ik meteen door naar mijn werk om vervolgens daar te douchen, ontbijten en de dag te beginnen. Nouja beginnen? Ik heb al een dag achter de rug. Maar dit werkt voor mij zo goed. Ik krijg er veel energie van, een enorme boost en vooral heel veel enthousiasme van volgers.

Hoe belangrijk is deze levensstijl voor jou?

Heel erg belangrijk. Het is mijn passie. En een passie is belangrijk, Dus elke dag kijk ik er weer naar uit!
Ik ben verslaafd aan mijn passie. Ofwel; verslaafd om bezig te zijn met Dear Good Morning, mensen enthousiast maken op de vroege morgen, mijn ochtend workout en een heerlijk ontbijtje.

Je beoefent Tabata en HIIT work-out. Wat houdt dit in?

TABATA is een workout waarin je 5 oefeningen 8x herhaald. Je doet een oefening telkens 20 seconden met 10 seconden rust. Als je acht herhalingen hebt gedaan doe je oefening nummer 2.

Bij een HIIT workout kunnen de tijden verschillen. Dan doe je bijvoorbeeld 6 oefeningen, telkens met 50 seconden rust. Na alle 6 de oefeningen wacht je een aantal seconden en dan ga je nog een ronde.

Ik vind deze twee workouts enorm fijn. Je traint je conditie, uithoudingsvermogen en ook meteen kracht. Ik heb samen met FitmetMarit een E-book gemaakt om deze workouts nog meer te stimuleren. Het E-book is te verkrijgen via: http://shop.deargoodmorning.com.

Hoe zie je je blog in de toekomst?

Lienke van Deargoodmorning.comIk hoop dat ik met Dear Good Morning nog groter kan worden. Hiermee bedoel ik dat ik graag nog meer mensen wil bereiken en enthousiast wil maken voor een ochtendworkout of een productieve ochtend. Uiteindelijk zou ik graag ook personal trainer willen worden of een online coach.

Wel, Lienke, wij van Gezond.be zijn alvast reuze enthousiast naar wat we in de toekomst nog van jou mogen zien, en wensen je veel suces toe! Mogen we iedereen ook aanraden haar blog een bezoekje te nemen om net als ons geïnspireerd te worden door deze gezonde levensstijl: Deargoodmorning.com.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…