Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Nu 60% van de kosten voor een beugel terugbetaald!

2 min read

Sommige mensen hebben van nature een mooi en recht gebit, maar de meesten hebben dit geluk niet. Zij hebben een beetje hulp nodig om hun tanden in een rechte lijn te zetten en hebben nood aan een beugel. Een beugel is een hulpmiddel dat tijdelijk op de tanden wordt aangebracht, zodat de tanden recht naast elkaar gaan staan en het gebit er mooier uit ziet.

Een beugel werkt goed om de tanden recht te krijgen, maar is vaak een flinke investering.

Tandverzorging

Een mooie glimlach vraagt veel onderhoud. Preventief je tanden verzorgen is dan ook heel belangrijk. Helaas is een ongelukje snel gebeurd en is een tandaandoening niet altijd te voorkomen. Dit heeft vaak grote uitgaven tot gevolg. Je ziekenfonds kent je een tegemoetkoming toe, maar heel wat vormen van tandverzorging worden niet of nauwelijks terugbetaald. Gelukkig kan je je hiervoor aansluiten bij een tandverzekering. Hiermee krijg je hogere terugbetalingen.

60% van de kosten terug

Heb je de Dentalia Plus tandverzekering, dan krijg je nu 60% van de kosten van jouw beugel terugbetaald met een maximum van 1050 euro per persoon per jaar. In plaats van zelf 100% van de kosten van jouw beugel te betalen, betaal je minder dan de helft van de kosten van jouw beugel.

Beugel voor volwassenen

De meeste mensen die een beugel nemen, doen dit op jonge leeftijd. Dat voornamelijk kinderen een beugel nemen om de tanden recht te laten zetten, betekent niet dat je dit als volwassene niet kunt doen. Ook als je al wat ouder bent, kan je nog steeds een beugel dragen om je gebit recht te laten zetten.

Laat een hoge tandartsfactuur je glimlach niet bederven. Dentalia  beschermt je tegen hoge tandzorgkosten. Wacht niet langer en vraag vrijblijvend advies op maat.

Waarom Dentalia Plus?  »

Door

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…