Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

QIQO: het nieuwe alternatief voor koffie

Camille
2 min read

Drie Antwerpse ondernemers lanceren QIQO: een natuurlijke, warme energiedrank die een perfect  alternatief is voor koffie. QIQO bevat guarana en mate, stimulerende ingrediënten uit Zuid-Amerika, en granaatappel. De drank is 100% natuurlijk en bovendien suikervrij. De ingrediënten zorgen voor een geleidelijke energieboost, zonder een terugval.

Over QIQO

QIQO is een warme, natuurlijke energiedrank als alternatief voor koffie. Het is een drankje in poedervorm op basis van Zuid-Amerikaanse ingrediënten Guarana en Mate. QIQO is 100% natuurlijk en bevat 0 suiker. Online te bestellen op www.drinkqiqo.com.

Een zorgvuldig geselecteerde mix

QIQO is een warme, natuurlijke energiedrank. Je lost één zakje poeder op in 200 ml warm water en geniet van een lekkere opkikker. QIQO combineert het beste van twee werelden: een energie-boost van koffie met het gezonde, natuurlijke karakter van thee.

QIQO dankt zijn opwekkend effect en smaak aan de Zuid-Amerikaanse ingrediënten Mate en Guarana. Mate is afkomstig van de Yerba Mate plant, en bevat vele vitaminen en antioxidanten. Bovendien staat het bekend als de nationale drank van Argentinië. Guarana is afkomstig van de Guarana bes en bevat guaranine, een equivalent van cafeïne. Beide ingrediënten hebben hun oorsprong in het Amazonewoud, en staan bekend om de alertheid te bevorderen en vermoeidheid tegen te gaan. Om QIQO een frisse en fruitige smaak te geven voegden de makers een natuurlijk granaatappelaroma toe.

Perfect voor op de werkvloer

QIQO wil het Zuid-Amerikaanse karakter van de drank ook naar de werkvloer brengen, als een uitstekend alternatief voor koffie of thee. Je kunt QIQO online bestellen via  www.drinkqiqo.com. Naast een eenmalige bestelling kan je ook kiezen voor een abonnementsformule. Zo ontvang je maandelijks je portie positieve energie in je brievenbus.

QIQO maakt deel uit van de Start it @kbc community, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…