Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Snel en gemakkelijk vet verbranden met citroen

Bram
3 min read

Een eenvoudige manier om die hardnekkige kilootjes te verbranden? Met dit wonderdrankje verdwijnt vet als sneeuw voor de zon!

Citroensap en afvallen

Om af te vallen met citroen volstaat het om het sap van een citroen te verdunnen met een liter bruiswater. Drink voor en na de maaltijd één glas citroensapwater voor een optimaal effect. Het zuur zal je spijsvertering stimuleren en hardnekkig vet verbranden.

Geef je metabolisme een boost met citroenwater

Als je citroensap combineert met gezonde voeding zal je stofwisseling extra snel werken waardoor vet doeltreffend wordt verbrand. Citroensap met bruiswater is de ideale vervanger van ongezonde gesuikerde frisdranken en het is bovendien nog lekker ook!

Reinig je lichaam met citroensap

Citroenen zijn vocht afdrijvend, hierdoor kunnen afvalstoffen je lichaam makkelijk verlaten. Het reinigt je lever en houdt je lichaam gezond. De extra vitamine C en antioxidanten in citroen geven je lichaam de boost die het nodig heeft om vet te verbranden.

Onderdruk je hongergevoel met citroen

Citroensap zorgt ervoor dat je minder snel weer honger hebt. Probeer een glas citroensap met bruiswater aan te lengen en drink het op momenten dat je honger krijgt. Je zal merken dat je veel minder gaat snoepen tussen de maaltijden.

Warm water met citroen

Door ’s morgens warm water met citroen te drinken zal je sneller vet verbranden. Het zuur in de citroen zorgt ervoor dat gifstoffen uit je lichaam verwijderd worden en het verbrandt overtollig vet. Je kan het sap ’s morgens best warm drinken omdat het vetverbrandingsproces zo sneller in actie komt. Verder zorgt het voor een goede spijsvertering en zal het je metabolisme verhogen.

Hoe veel sap heb je nodig voor een optimale vetverbranding?

Drink elke dag het sap van een halve tot een hele citroen. Je kan tegenwoordig ook geperst citroensap kopen als je weinig tijd hebt. Toch loont het de moeite om je sap zelf te persen. In geperst sap zitten nog steeds de meeste vitaminen en minarelen die je lichaam nodig heeft.

Hoe ga je te werk?

Pers het sap elke ochtend en verdeel het in 5 porties. Drink ‘s morgens de grootste portie en doe er warm water bij om de vetverbranding op gang te brengen. Doorheen de dag kan je voor én na de maaltijd citroensap met bruiswater drinken. Om je tanden te beschermen tegen het citroenzuur kan je indien nodig een rietje gebruiken.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…