Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Sort & Go, je afval goed geregeld – Brabantia lanceert flexibele afvalemmer voor elke thuis

Camille
3 min read

Recycleren, dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Toch haal je daar binnenkort dankzij Brabantia een handig trucje voor in huis. Voor jouw gemak komt het designmerk met de Sort & Go-afvalemmers, een slimme oplossing voor het scheiden, verzamelen en verplaatsen van afval. Een ruimtebesparende collectie met drie maten in vier kleuren om op te hangen of neer te zetten… Perfect om je afval thuis te organiseren zoals jij het wil.

Op naar je eigen sorteersysteem

De Europese Unie eist 50% recycling van het huishoudelijk afval tegen 2020. Dat wakkert ons groene bewustzijn aan, al blijft thuis sorteren nog een grote uitdaging. “Afval scheiden wordt steeds belangrijker, maar huizen worden niet groter”, aldus Robert Engels, category manager waste management bij Brabantia. Daarom lanceert het designmerk de Sort & Go-afvalemmers. “De nieuwe collectie zorgt voor een afvaloplossing die overal past. Je zet er een eigen sorteersysteem mee op zonder te moeten inboeten aan leefruimte.”

Efficiënt design

De ruimtebesparing van de Sort & Go-afvalemmers is te danken aan de verschillende maten en mogelijkheden. Zo kan je kiezen uit drie groottes (6, 12 of 16 liter) die je vervolgens plaatst waar je wil. Zet de emmers in de kast of op het aanrecht, of hang ze op aan een keukendeurtje of de muur. Elke afvalemmer wordt immers geleverd met een easy-fix ophangsysteem, waardoor het compacte design nooit in de weg zal staan en perfect in een hoekje past.

Een handige extra: het 6 literemmertje komt met een stay-open deksel. Ideaal om tijdens het koken meteen je afval een plaats te geven. Tijd om te legen? Kinderspel dankzij het grote handvat en de handige grip aan de onderkant van elke Sort & Go-afvalemmer.

Stijlvol sorteren

Met Mint, Yellow, White en Grey komt de Sort & Go-collectie in vier kleuren. Dat schept niet alleen vrolijkheid in huis, maar is ook een handig geheugensteuntje bij het sorteren. Kies voor elke kleur een afvalcategorie – Mint voor groenteafval, White voor plastic en Yellow voor flessen en blik bijvoorbeeld – en sla de bal nooit meer mis. Om het gemak én designgevoel te vervolledigen, zorgde Brabantia ook voor op maat gemaakte afvalzakken, 100% biologisch afbreekbaar.

Over Brabantia – www.brabantia.com

Brabantia, gestart in 1919, is uitgegroeid tot een internationaal designmerk van praktische en stijlvolle keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen. Met hun verrassend ontwerp maken deze producten voor elke dag het leven mooier: ‘Designed For Living’, van ‘laundry care’ en ‘food enjoyment’ tot ‘waste management’ en ‘bathroom’. Het familiebedrijf houdt daarbij rekening met de volgende generatie, door innovatieve producten te ontwerpen die duurzaam worden gemaakt.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…