Vier masterstudenten van de Universiteit Gent organiseren op zaterdag 30 april 2016 een kookworkshop met de focus op sportvoeding waarbij de opbrengst integraal naar het Kinderkankerfonds gaat.
Leuke kookworkshop
De studenten organiseren een kookworkshop waarbij ze aantonen dat sportvoeding ook perfect thuis kan. Met alledaagse producten die je in iedere supermarkt kunt vinden, leer je in deze workshop gerechten maken. Deze gerechten nemen niet veel tijd in beslag nemen en de gerechten kunnen perfect dienen als aangepaste maaltijd voor, tijdens of na het sporten. Om deze kookworkshop in goede banen te leiden werken de studenten samen met sportdiëtiste Stephanie Scheirlynck, bekend van ‘Het Sportkookboek’ en topchef Kevin Gijsembergt van restaurant Fringale.
Sport, gezondheid en gezonde voeding
Het belooft een leerrijke en vooral unieke ervaring te worden waarbij sport, gezondheid en gezonde voeding centraal zal staan. Inschrijven is niet langer mogelijk.
Vergeet niet dat de opbrengst van dit evenement integraal naar het goede doel gaat, namelijk het Kinderkankerfonds. Samen hopen de studenten om een flinke som geld in te zamelen. Bovendien geven ook hordeloopster Eline Berings en topturnster Gaelle Mys tips en advies over een gezonde levensstijl.
Samengevat
Wanneer? Zaterdag 30 april 2016 (middagshift 10u-15u of avondshift 17u-22u)
Waar? Eetavontuur Gent (Dok Noord 6A, 9000 Gent)
Kostprijs? €45 p.p. (groepskorting 5+1)
Inbegrepen in de kostprijs? Verwelkoming incl. drankje en hapje, kookworkshop bestaande uit 3 gerechten, gezamenlijk tafelen incl. drank/koffie/thee, professionele begeleiding van sportdiëtisten en een topchef, mogelijkheid tot aankopen ‘het Sportkookboek’ aan €20 ipv €34,99
Hoe? Inschrijvingen zijn afgelopen. (t.e.m. 23 april 2016)