Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Start 2 run, jouw persoonlijke coach en looppartner

Camille
3 min read

De meeste hardlopers gebruiken een app tijdens het hardlopen. Vaak worden deze apps gebruikt om de snelheid, afgelegde kilometers, en vooruitgang bij te houden. Start 2 run met Evy Gruyaert is één van die apps die zeker niet mag ontbreken op jouw smartphone.

Beginnen met lopen

Alle begin is moeilijk, ook met sporten. Doe het daarom stap voor stap. Beginnen met lopen zal wellicht gepaard gaan met zweten en zwoegen. Hou daarom het gewenste resultaat voor ogen wanneer je het moeilijk krijgt. Voor een rustige opbouw zijn er genoeg schema’s op het internet te vinden. De start 2 run app van Evi Gruyaert is waarschijnlijk de populairste.

Start 2 Run

Met de start 2 Run app loop je op je favoriete muziek met persoonlijke begeleiding van Evy Gruyaert. Met deze app kan je zowel terecht voor Start 2 Run schema’s, als voor meer gevorderde loopschema’s. Daarnaast krijg je ook vaak tips over hoe je je ademhaling bijvoorbeeld op orde kan krijgen.

Waarom Start 2 Run starten?

Lopen is een sport die iedereen kan uitoefenen. Het is heel gezond, je conditie en uithoudingsvermogen gaan er op vooruit en je bent nog eens in de gezonde buitenlucht ook. Start 2 run zit vol met loopschema’s voor beginners tot aan een schema voor een halve marathon. Er zit dus voor iedereen wel een geschikt schema bij. Je kunt ook gaandeweg je doelen bijstellen. Wie weet loop je wel veel meer dan je in het begin voor mogelijk hield.

De app is aanpast aan je eigen niveau, en ontwikkelt met je mee. Je zult dus nooit het gevoel hebben dat de app meer van je verwacht dan je zelf aan kunt. Wél zorgt Evy er voor dat je altijd het beste uit jezelf haalt! Want dat is- precies waar hardlopen om draait, het maximale uit jezelf halen en jezelf blijven testen.

Kosten

De app is gratis te downloaden voor Android en iOS. Het kost je dus helemaal niks om te beginnen lopen met deze app. Wel zijn er optionele aankopen mogelijk binnen de app. Voor bepaalde loopschema’s wordt een kleine kost in rekening gebracht. Je kunt door het hardlopen ook credits verdienen waarmee je weer korting krijgt op de speciale loopschema’s.

Start 2 run is absoluut een aanrader voor elke hardloper, deze app is niet voor niets zo populair en zal ook zeker bij jou zorgen voor een positieve impuls in je hardloop carrière.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…