Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Tips om te scoren met complimenten bij mannen

Anja
2 min read

Hoe vaak dacht je een man te complimenteren, terwijl zijn reactie nihil was. Waarschijnlijk concludeerde jij dat verlegen zijn om complimentjes een vrouwen-ding is, dat mannen daar niet op zitten te wachten, sterker nog dat ze voor dergelijke pluimen ongevoelig zijn. Niets is minder waar. Mannen snakken evenals vrouwen naar waardering. Mits vleiende woorden in de juiste context, op het juiste moment en in de juiste omgeving worden uitgesproken, blijft een aangenaam verraste reactie niet uit.

Zoete oprechte complimenten

Met hun verzorgde uiterlijk verraden goed geklede mannen hun gevoeligheid voor aandacht. Ze kleden zich met zorg. Als een man met stijl, zo willen ze door de buitenwereld gezien worden. Echter, met geveinsde nonchalance worden complimentjes tot zich genomen. Want opmerkingen geplaatst en plein public, daar zullen ze met arrogantie op reageren. Als zouden ze ongevoelig zijn voor de geuite lofzang. Hoe anders is hun reactie tijdens een intieme rendez-vous. Complimenten zullen opgezogen worden. Eén voorwaarde: ze moeten oprecht zijn.

Complimentjes over verscheidene zaken

Kin omhoog, borst vooruit. Een man zwelt op bij welgemeende lof. Uitgesproken in een veilige omgeving, vrij van nieuwsgierige, spottende, concurrerende blikken. Complimenten over zijn uiterlijk, zijn werkprestaties, zijn sportactiviteiten, zijn zorg voor de kinderen, het huishouden, zijn lief, zijn ouders. De lof zal hem doen groeien, zal hem tot nog meer benijdenswaardige prestaties aansporen. Zo lang hij zich serieus genomen voelt, ontvangt hij complimenten als zoete koek.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…