scrollTop top

Tips om de zomer naar je kantoor te brengen

Tips om de zomer naar je kantoor te brengen

Voor de meeste mensen betekent de zomer dat ze lekker op vakantie kunnen. Sommigen zijn echter niet gezegend met vrije dagen tijdens dit warme seizoen. Voor deze mensen zit er niks anders op dan er gewoon het beste van proberen te maken. Daarom hebben wij een paar tips voor jullie om toch te kunnen genieten van de gezelligheid en de zomer naar je kantoor te brengen!

1. Ga buiten lunchen

In België hebben we helaas niet veel zonnige dagen. Je kunt er dus maar beter zoveel mogelijk van genieten wanneer de zon een keertje schijnt. Ga daarom tijdens je lunchpauze naar buiten. Ga lekker picknicken in het park of op het terras. Zo vang je toch  nog een beetje zon!

2. Maak smoothies

Niks leuker als het verrassen van je collega’s op een lekkere zomerdag. Waar men in de winter blij wordt van een lekkere zelfgemaakte cake, verblijd je je collega’s in de zomer met een lekker verfrissende smoothie. Zo voelt het net alsof jullie aan het strand liggen!

3. Massage op kantoor

Dit klinkt misschien een beetje raar, maar stel eens voor aan je collega’s om elkaar massages te geven tijdens de koffiepauze. Door het ontvangen en het geven van een massage, kom je volledig tot rust en kun je achteraf weer ontspannen aan het werk.

4. Kies voor het doen van minder zware taken

In de meeste bedrijven zijn de zomermaanden de ‘rustige’ maanden in een kalenderjaar. De directeuren liggen lekker aan het strand op de Bahama’s, deadlines zijn pas voor oktober en bepaalde projecten liggen stil. Benut deze tijd dus om dingen te doen waar je normaal gesproken geen tijd voor hebt. Ruim je bureau op, sorteer je paperassen of sorteer bijvoorbeeld je e-mail.

5. Breng de zomer letterlijk naar je kantoor

Haal de zomer letterlijk naar je bureau toe. Koop een bos bloemen in vrolijke kleuren en zet deze op je bureau neer, verf de muren in een gezellig kleurtje of hang leuke vakantiekiekjes op. Zo komen jij en je collega’s toch in de zomerse sferen!

Lees ook


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  243.858.258
 • Aantal
  doden
  4.954.691
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.328.202
 • Aantal
  doden
  25.889

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!