scrollTop top

TIPS: zo maak je een goed dating-profiel

TIPS: zo maak je een goed dating-profiel

Eigenlijk ligt het best voor de hand: wees zo eerlijk mogelijk. Mocht het online daten op een serieuze relatie uitlopen dan komt de ander toch wel achter de waarheid. Waarom zou je het mooier maken dan het is? Misschien vindt de ander dat juist helemaal niet mooier en vind diegene jou in je pure vorm leuker. Jezelf zijn houdt je tevens langer vol en als de ander het niet aanstaat moet diegene maar opzoek naar iemand anders.

De ideale foto

Je hebt meer kans op een reactie als je een foto van jezelf plaatst. Natuurlijk wil je dat je er op je mooist uit ziet op die foto, maar hou Photoshop wel achterwege. Hoe ga je dat namelijk doen als je date echt voor je neus staat? Oké, een foto van jezelf als je net uit bed bent gestapt met je haar door de war en die puist die op knappen staat is ook niet de bedoeling, maar gebruik een foto waarop je er neutraal uit ziet. Zorg wel dat je er op lacht, want een lach maakt ieder mens mooier!

Vertel over jezelf

Geef de mensen een introductie over jezelf. Schrijf niet meteen je hele levensverhaal maar laat weten wat je graag doet in je vrije tijd, wat voor type je bent. Wat vind je leuk, wat vind je niet leuk? Wat voor iemand zoek je? Zo maak je de kans dat jullie allebei voor verrassingen komen te staan en stuk kleiner. En vergeet niet: eerlijk duurt het langst!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!