Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Top 10 dingen om met je kinderen te doen tijdens de vakantie

Bram
3 min read

Tijdens de zomervakantie kan je met je gezin eens extra van elkaar genieten. Wij geven je alvast 10 inspiratie ideetjes!

1.Samen gaan zwemmen

Als de temperaturen hoog oplopen kan niets zoveel deugd doen als een verfrissende zwempartij. Leer je kleuter zwemmen, doe aan watergewenning met je baby, of leef je eens helemaal uit met je kids. Zwemmen mag deze zomer niet ontbreken!

2.Genieten van de zomeravonden

Nu het weer langer licht is mogen de kinderen wel wat langer opblijven. Geniet samen van de zonsondergang of kijk samen naar vallende sterren. Is er nog een leukere manier om samen te genieten van de zomer?

3.Verkleedpartijtjes

Uren spelplezier verzekerd met verkleedpartijtjes. Je hebt er niet veel voor nodig, zorg voor grappige kledij en leef je uit!

4.Maak een strandkasteel

Een zomer zonder strandkasteel is geen echte zomer. Ga eens een dagje naar het strand en help je kind om het mooiste, beste en coolste strandkasteel ooit te bouwen. Jawel, eentje mét watergreppel en vlagjes!

5.Laat je kind een kamp bouwen

Tijdens de zomer kan je kind weer buiten spelen. En wat is er leuker dan kampen bouwen? Nodig enkele vriendjes uit en ga samen naar het bos.

6.Laat je verrassen met een ontbijt op bed

Als je kinderen al wat ouder zijn kan je je zelf eens laten verwennen met een ontbijt op bed. En die ongezonde snoepen naast je gekookte eitjes zijn reden om eens samen te lachen.

7.Dans en zing, ga helemaal uit de bol!

Tijdens een regenachtige namiddag kan je die leuke playlist extra luid zetten. Ga samen dansen en zingen want het is vakantie!

8.Ga samen sporten

Lekker samen een fietstochtje maken of eens voetballen? Nu is het  de juiste moment.

9.Doe een picknick

Ga samen de natuur in gewapend met een lekker volle picknickmand. Wie zei dat je verre reizen moet maken om samen plezier te beleven?

10.Maak een écht kunstwerk

Koop een groot schilderdoek en ga met je kroost aan de slag. Handjes stempelen, vissen schilderen, het kan allemaal! Vergeet er de datum niet bij te zetten. Na afloop heb je een prachtig kunstwerk en een mooie herinnering voor altijd.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…