scrollTop top

Typische vrouwengewoontes waar hij stiekem dol op is

Typische vrouwengewoontes waar hij stiekem dol op is

Vrouwen kunnen van die typische vrouwen dingen doen waar mannen dol op zijn zonder dat ze dat toegeven. Dat hoeft niet eens iets sexy te zijn, het kan ook een alledaagse handeling zijn waar jij niet eens over nadenkt, maar wat zijn hart doet smelten van liefde.

Wakker blijven tot hij thuis is

Als hij nog laat moet overwerken en jou belt met de mededeling “het wordt erg laat, ga maar vast slapen”, dan vindt hij het stiekem heel lief als hij thuiskomt en jij toch nog wakker bent. En dan maakt het niet uit of je met een glas wijn op de bank op hem zit te wachten of al in bed ligt. Als hij doodmoe van zijn werk komt en jij wilt toch nog even weten hoe zijn dag was dan is hij je enorm dankbaar.

Datzelfde geldt als jij zonder dat daar een speciale reden voor is zijn lievelingseten klaarmaakt, gewoon op een doordeweekse dag, zonder dat je dat van tevoren had aangekondigd. Niet omdat er en speciale reden voor is, maar gewoon omdat je weet dat hij zo ontzettend geniet van die ovenschotel of jouw speciale recept voor nasi goreng.

Een briefje in zijn broekzak

Een lieve, gekke gewoonte waar vrouwen ook goed in zijn is een briefje in zijn broekzak of zijn lunchtrommel stoppen met een paar lieve woordjes van jou. Zijn dag zal niet meer stuk kunnen als hij dat briefje vindt.

Datzelfde gebeurt er als jij zonder dat hij het vraagt een bloemetje laat bezorgen bij zijn moeder omdat het vandaag de sterfdag van haar man is, of omdat ze vorige week op de kinderen heeft gepast zodat jullie een avondje weg konden. Met dit soort lieve, schijnbaar onbeduidende en vanzelfsprekende gebaren kun je het hart van je man sneller laten kloppen.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  244.145.984
 • Aantal
  doden
  4.960.324
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.333.947
 • Aantal
  doden
  25.914

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!