scrollTop top

Deze 3 dingen die jij doet vindt hij extreem lief

Deze 3 dingen die jij doet vindt hij extreem lief

Bepaalde dingen die jij doet, maken hem enorm gelukkig. Soms heel onbewust, zonder dat jij het eigenlijk beseft. Want in een relatie zijn er bepaalde zaken die misschien niet altijd uitgesproken worden, maar waardoor je partner wel voelt dat je hem graag ziet. Als hij verliefd op jou is en hij houdt van je, dan zijn er kleine onopvallende dingen waardoor zijn gevoelens voor jou nogmaals bevestigd én versterkt worden.

1. Je laat hem zijn ding doen

Je vindt het geen probleem als hij met zijn vrienden een pint wil gaan drinken. Als jij meegaat, vindt hij dit stiekem leuk. Maar ook als je hem alleen vrije tijd gunt, apprecieert hij dit absoluut. Als hij op zondag de tv inpalmt om naar die ene voetbalmatch te kijken, zit jij niet te zeuren. Je neemt een leuk tijdschrift of boek bij de hand en je kruipt gezellig bij hem in de zetel. Hij vindt het fantastisch dat jullie samen dingen ‘apart’ kunnen doen. Als hij beslist om een carrièreswitch te maken of hij wil plots een nieuwe hobby uitoefenen, steun jij hem in zijn keuze.

2. Je vraagt zijn mening

Jij vraagt eigenlijk altijd zijn mening, ookal gaat het over kleine en onbenullige zaken. Als je hem vaak om advies vraagt, voelt hij zich belangrijk en dan beseft hij dat je zijn mening waardeert. Daardoor weet hij dat je interesse hebt in zijn ideeën, opvattingen en gedachten. Als je dan ook daadwerkelijk zijn advies opvolgt, maakt dit hem gelukkig omdat hij weet dat je écht waarde hecht aan zijn inbreng.

3. Je geeft hem aandacht

Je bent samen op restaurant, je bent samen tv aan het kijken of je zit samen in de auto: als jij dan vaak door zijn haar wrijft of je streelt over zijn arm, been of waar dan ook, voelt hij zich vanbinnen diep gelukkig. Deze kleine aanrakingen tonen namelijk dat je hem graag ziet en dat je ook aandacht voor hem hebt als je eigenlijk andere dingen aan het doen bent. Voor een man is het een zalig gevoel als jij je arm om hem heen slaat of je hoofd op zijn schouder laat rusten. Zo voelt hij dat je fysiek en emotioneel dicht bij hem wilt zijn.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  231.518.946
 • Aantal
  doden
  4.745.290
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!