Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Van deze beroepen krijg je een mooier lichaam

Anja
3 min read

Op zoek naar een leuk beroep, maar vind je het belangrijk dat je lichaam er goed uitziet? Kies dan niet een beroep waarbij je de hele dag op je billen ziet, maar ga voor iets actiefs en bereik een mooier lichaam in je baas zijn tijd, ideaal toch? Hieronder vind je een aantal geschikte beroepen.

Sportinstructeur

Dé baan bij uitstek waarvan je een goed lichaam krijgt. Doe aan je aerobicsklasje voor wat ze moeten doen, en ongemerkt doe je zelf ook mee. Je conditie zal ijzersterk worden door de vele lesjes die je achter elkaar draait.

Boswachter

Wat is er nu gezonder dan de hele dag buiten in een bos rondlopen? De perfecte baan voor de natuurliefhebber! Daarnaast ook nog eens goed voor een mooi lichaam omdat je een groot deel van de dag aan het rondlopen bent, en bospaden lopen een stuk zwaarder dan de weg.

Politieagent

Als politieagent moet je in topconditie zijn. Als er iets gebeurt moet je snel handelen en daar fysiek toe in staat zijn. Daarom sport je tijdens je werk af en toe en moet je zo nu en dan een conditionele test afleggen. Je moet dus wel in shape blijven als politieagent.

Werken in de kinderopvang

Je zou het misschien niet zeggen, maar ook dit beroep is goed voor je lichaam. Je hebt het de hele dag druk en als een gek alle kinderen in de gaten aan het houden. Daarnaast moeten de kleintjes uit hun bedje of box worden getild, wat zorgt voor spieren!

Schoonmaakster

Schoonmaaksters hebben een ijzeren conditie, huishoudelijke taken vreten calorieën en zorgen vaak ook nog eens voor extra spieren. Wat dacht je van stofzuigen, de wc schrobben en het dweilen van een vloer? Als dat geen goede cardio oefeningen zijn!

Welk beroep doe jij? Krijg jij ook een beter lichaam door je werk, of moet je in je vrije tijd aan de slag voor een killer body?

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…