Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Van deze huishoudelijke taken krijg je een mooier lichaam

Anja
3 min read

Bijna iedereen heeft een hekel aan huishoudelijke taken. Toch moet iedereen eraan geloven en ga je meestal met frisse tegenzin aan de slag. Toch valt er – naast een schoon huis – toch nog iets positiefs uit het doen van je huishouden te halen. Je krijgt van een aantal huishoudelijke taken namelijk een mooier lichaam! Lees verder om erachter te komen welke taken dit zijn.

Ramen lappen

Dit is hét perfecte voorbeeld van een huishoudelijke taak waar je een mooier lichaam van krijgt. Heb jij zwabberende kipfilets aan je bovenarmen hangen? Lap dan voortaan iedere week je ramen want deze beweging is ideaal om deze armontsierende kwaal tegen te gaan. Binnen een mum van tijd heb je strakke bovenarmen die gezien mogen worden!

Badkamer schoonmaken

Zie jij hier ook altijd zo tegenop? Dat hoeft niet meer! Met een uurtje je badkamer schoonmaken verbrand je zo'n 400 calorieën. Hierdoor kun je een bezoekje aan de sportschool overslaan en na het harde werken heb je genoeg verbrand om een lekkere snack te kunnen nemen.

Tuinieren

Ook tuinieren is best intensief en zal je lichaam gespierder maken. Bovendien ben je lekker buiten bezig en krijg je als de zon schijnt ook nog eens een mooi kleurtje! Een goede reden om eindelijk eens wat aan die tuin te doen waar nu vooral onkruid in groeit en bloeit.

Boodschappen doen

Op het eerste gezicht zou je het niet zeggen, maar boodschappen doen is intensiever dan het lijkt. Eerst gooi je de producten in je wagentje, dan op de kassaband, als ze langs de kassierster zijn geweest, gooi je je aankopen weer in je tas, en thuis moet alles uitgepakt worden en op de goede plek weg worden gezet! Totaal heb je ieder product wel vier keer in je handen, als dat geen work out is…

Wat denk je? Ga jij na het lezen van deze tips met meer plezier aan de slag met deze huishoudelijke taken?

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…