Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Van deze ingrediënten krijg je een mooier lichaam

Anja
3 min read

Eet je mooi! Hou je niet zo van sporten en zou je toch graag een mooier lichaam willen? Wanneer je de juiste ingrediënten eet, is dit zeker mogelijk. Lees hieronder van welke ingrediënten je een mooier lichaam krijgt.

1. Avocado

De favo van vele beautybloggers! De avocado stimuleert de aanmaak van collageen, hierdoor blijft je huid soepel en strak. Heerlijk door een salade of op een cracker.

2. Bosbessen

bosbessen gezond

Deze bevatten extreem veel anti-oxidanten die het verouderingsproces tegengaan. Gooi een handje blauwe bessen door je smoothie of door je bakje havermout.

3. Havermout

havermout gezond

Begin je dag met een bak havermout! Havermout zorgt voor een trage bloedsuikerspiegelstijging. Hierdoor houd je lang een verzadigd gevoel, en gaat je lichaam vet verbranden en spieren opbouwen.

4. Kokosolie

kokosolie gezond

Bak voortaan alles in kokosolie! Deze gezonde vetsoort zorgt voor een betere werking van de darmen en kan zelfs antibacterieel werken.

5. Noten

noten gezond

Is je haar futloos? Eet eens wat meer cashewnoten, amandelen of pecannoten. De stoffen die hierin zitten dragen bij aan sterk, gezond en glanzend haar.

6. Tomaten

tomaten gezond

Het eten van tomaten, en met name gekookte of gebakken tomaten zorgt voor minder schade door UV straling. Natuurlijk moet je je nog wel insmeren met zonnecrème voor je de zon in gaat, maar een beetje extra bescherming is mooi meegenomen toch?

7. Appels

appels gezond

In appels zit de stof pectine, deze stof zorgt ervoor dat je lichaam gereindigd wordt en afvalstoffen niet blijven 'plakken'. Daarnaast bestaat een appel voor 85% uit water, en water is heel erg goed voor je huid!

En heb je inspiratie op gedaan met dit lijstje? Begin meteen en eet jezelf mooi en gezond!

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…