Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de lentedetox van Purasana

Akyna Peeters
3 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de lentedetox van Purasana 

De zomer komt steeds dichterbij. Kan jouw lichaam nog wel een detox en/of extra vitamines gebruiken? Purasana biedt een breed assortiment aan supermixen, volledig vegan, bio, glutenvrij en vrij van additieven. Poeders boordevol vitaminen en mineralen, voorzien van een lekkere smaak. Het brede gamma biedt je de mogelijkheid om op ieder moment van de dag een mix te nuttigen, afhankelijk van waar jij zin in en behoefte aan hebt, in combinatie met water, sap, een smoothie of een bowl.  

Het ontbijt is en blijft de belangrijkste maaltijd van de dag. Tijdens je lentedetox is de Breakfast Mix de perfecte start van je dag. Deze mix bevat onder andere macapoeder, spirulina, magnesium en ijzer, wat bijdraagt tot een normaal energieleverend metabolisme. Je kan de mix gebruiken in een bowl of smoothie, net zoals Purasana’s Açai Bessen-poeder. Ook dit poeder bevat alles wat een ontbijt nodig heeft: antioxidanten, vitamine E, vezels en calcium. Voor de sportievelingen onder ons is er de Sport Mix, rijk aan magnesium, calcium, ijzer en nog heel wat andere vitamines. Het bevordert en ondersteunt je sportprestaties, helpt je een optimaal uithoudingsvermogen te behouden, vermoeidheid te onderdrukken en zorgt voor een normale werking van je spieren. Deze mix meng je best met water, sap of in een smoothie. 

Een middagdipje is niet langer aan de orde met de Vitality Mix van Purasana. Het guaranapoeder versterkt de immuniteit en onderdrukt vermoeidheid. Vitamines zoals fosfor, ijzer en magnesium zorgen voor de vermindering van vermoeidheid. Na de lunch geeft deze mix je net dat extra duwtje in de rug, om vol energie je dag verder te zetten.

Voor wie tussen de maaltijden door een knorrende maag wil stillen, kan gebruik maken van Purasana’s Slimming Mix of Total Detox Mix. Deze mix verwerk je best in een smoothie. Hij draagt bij tot het vetmetabolisme en gewichtsbeheersing. Je honger wordt gestild en je lichaam zit boordevol energie. Laat de zomer maar komen!

Supermixen (vanaf €14,75) Purasana, purasana.com

Door Akyna Peeters

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…