scrollTop top

Een verleidelijke knipoog in 6 stappen

Een verleidelijke knipoog in 6 stappen

Een man verleiden mag er misschien wel makkelijk uitzien, het is een hele kunst. Vrouwen hebben een leven nodig om verleidingstechnieken te perfectioneren. Wil jij ook een meesteres in het verleiden worden? Het begint allemaal bij de sensuele knipoog…

STAP 1. Oefen in de spiegel

Elke vaardigheid heeft oefening nodig en met knipogen is dat niet anders. Heb geduld en blijf proberen. Door naar jezelf te kijken zal je je gezichtsexpressie makkelijk kunnen corrigeren. Hou de rest van je gezicht ontspannen en kijk zelfzeker en speels.

STAP 2. Knipoog met het oog dat het meest comfortabel voelt

Knipoogt met het oog die het meest natuurlijk voelt. Het heeft geen zin om je andere oog te forceren alleen omdat je denkt dat die kant aantrekkelijker is. Knipoog met je beide ogen en zoek uit welk oog het meest geschikt is.

STAP 3. Knijp je andere oog niet dicht

Als je oefent probeer dan je andere oog wijd open te houden. Anders lijkt het alsof de zon in je ogen zit, en dat is niet bepaald sexy.

STAP 4. Probeer het uit op een vriend

Organiseer een oefensessie met je beste vriend of vriendin. Het zal in het begin erg grappig zijn maar je zal ook belangrijke feedback krijgen om je techniek te perfectioneren. 

STAP 5. Doe het traag en verleidelijk, neem je tijd

Een sensuele knipoog is altijd traag. Het mag niet lijken alsof er iets in je oog zit en je het er niet gemakkelijk uitkrijgt. Ontspan en ga zo traag je kan. Hoe trager je knipoog, hoe sexyer!

STAP 6. Doe het natuurlijk, aarzel niet

Aarzel niet als je knipoogt, doe het gewoon. Je zelfvertrouwen komt pas tot uiting als je knipoogt zonder enige vorm van aarzeling. Je hebt je knipoog goed geoefend, laat het verleidingsspel beginnen!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  242.779.410
 • Aantal
  doden
  4.936.830
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.312.360
 • Aantal
  doden
  25.846

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!