Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

VIDEO Mentaal en fysiek gezond de lockdown door: ademhalingsoefening tegen stress

Freya De Vos
2 min read

Wekelijks delen we een sessie van Kali, een gloednieuw platform waar je online yoga-, meditatie- en healinglessen kan volgen. Zo blijf je zowel mentaal als fysiek gezond tijdens deze lockdown. Deze week: een eeuwenoude ademhalingstechniek die zenuwen en stress vermindert en je een gevoel van rust en focus geeft.

De ujjayi-breathing is een oeroude ademhalingstechniek die je in staat stelt om gecontroleerder, dieper, trager en bewuster te ademen. Bovendien helpt deze techniek je om tot rust te komen en je focus terug te vinden. Je kan ujjayi toepassen bij alle vormen van yoga waarbij je je ademhaling wil sturen. In deze sessie van vijf minuten leert coach Karen Vanlangendonck je de ujjayi-ademhaling stap voor stap aan.

Op 20 december organiseert Kali een online kerstevent waarbij je het platform en de teachers beter kunt leren kennen. Om deel te nemen betaal je een vrije bijdragen. 10% van de opbrengst gaat naar het Wayra Freedom Project, een project dat steun biedt aan een school voor kansarme kinderen in Zuid-Afrika. Meer info op www.kali.fit of zoek Kali op Instagram of Facebook.

Door Freya De Vos

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…