Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De voordelen van een collega te daten

Olivier
2 min read

Liefde op de werkvloer. Naast het café is de werkvloer dé plek waar mensen hun grote liefde ontmoeten. Je ziet elkaar elke dag en hebt dus alle tijd om elkaar beter te leren kennen en zeg nu eerlijk: Wat is er nu beter dan samenwerken met je partner? Hieronder de voordelen van het daten van een collega!

Het maakt overwerken leuker

Normaal gesproken wordt je al moe van het woord ‘overwerken’. Nu je samen met je partner overwerkt, is dit een ander verhaal. Lekker flirten met elkaar op de werkvloer. Dit is nog spannend ook!

Opvrolijken

Iedereen heeft wel eens een slechte dag op werk. Jouw troost zit echter een paar bureaus verderop. Wanneer je het even niet ziet zitten kan je altijd een goed kus of fijne knuffel verwachten.

Motivatie

Wanneer je aan het stressen bent om een strakke deadline te halen, is je partner er altijd voor je om je te motiveren. Non-stop aanvoer van lekkere koffie, schouderklopjes, noem maar op!

Controle

Je hoeft niet bang te zijn dat je partner een andere vlam op de werkvloer ontmoet. Je hebt hem of haar continu in het oog. Ook weet je van je andere collega’s wie er vrijgezel is en wie niet. Wel zo handig om te weten, kun je gelijk zien waar de concurrentie ligt.

Seks

Lekker vrijen in bed na een lange werkdag is natuurlijk al verschrikkelijk lekker. Jij hebt het voordeel dat je ook ‘stiekeme’ seks tijdens werk kunt hebben. In je auto, na het overwerken of bijvoorbeeld stiekem op het toilet.

Op één lijn

Omdat jullie bij hetzelfde bedrijf werken, ervaren jullie dezelfde successen. Na het werk kunnen jullie gezellig samen een drankje drinken om de gehaalde deadlines te vieren.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…