Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vrouwen die deze naam hebben zullen in 2017 zwanger worden

Bram
2 min read

Wil jij volgend jaar zwanger worden? Als je naam in deze lijst staat dan is de kans wel erg groot! Het is écht geen willekeurige lijst. Vrouwen met deze namen hebben weldegelijk een grotere kans om zwanger te worden. Hoe wij dat weten? Dat kom je hier te weten.

 1. Lien
 2. Sara, Sarah
 3. Els
 4. Nathalie
 5. Charlotte
 6. Sophie, Sofie
 7. Lisa
 8. Julie
 9. Evelien, Eveline
 10. Kimberley
 11. Evy, Evi
 12. Kelly
 13. Carolien, Caroline
 14. Isabelle
 15. Stephanie, Stefanie

Staat jouw naam in de lijst?

Komt jouw naam voor in de lijst? De kans is groot dat je binnenkort mama wordt! hou je dus maar stevig vast. Richt de kinderkamer in, bedenk de mooiste babynaam, stel een geboorteplan op en niet te vergeten… vertel het aan je partner!

Vrouwen krijgen een baby als ze ongeveer 30 jaar zijn

Het lijkt misschien waarzeggerij maar er zit een logische redenering achter deze namen. Vrouwen krijgen rond de leeftijd van 30 jaar kinderen. Dat wil zeggen dat vrouwen die volgend jaar zwanger worden tussen 1987 en 1988 geboren zijn.

Populaire meisjesnamen tussen 1987 en 1988

Tijdens deze periode waren bovenstaande meisjesnamen het populairste. Vrouwen die deze namen hebben zullen volgend jaar 29 of 30 zijn, en dat is nu net de leeftijd waarop de meeste vrouwen zwanger worden. Goed gezien, niet? Heb jij nog geen zin in kinderen? Geen nood! Je naam mag misschien wel op de lijst staan, je kan altijd nog enkele jaartjes wachten.

Staat jouw naam niet in de lijst?

Wil jij dolgraag zwanger worden en staat jouw naam niet in de lijst? Niet getreurd, bovenstaande vrouwennamen hebben misschien wel meer kans om zwanger te worden. Dat wil niet zeggen dat jij géén kans hebt. Geniet van je partner en het magische moment zal snel genoeg aanbreken!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…