Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vrouwen hebben géén idee hoe lief mannen deze dingen vinden

Olivier
5 min read

Ik durf te wedden dat jij dit nog niet wist over mannen….

Als je niet altijd voorop willen staan

Je vriend vindt het echt geweldig als je er geen problemen mee hebt dat hij, als er sprake is van een dubbele afspraak, dat de date met jou wordt verplaatst. Zo kan hij dus gewoon naar die spontane vriendenavond in de kroeg. Tot dat moment was je al de allerbeste vriendin die hij zich maar kon wensen, maar vanaf nu vindt hij je echt helemaal geweldig. Je gunt hem immers dat mannenavondje en dat zal hij later ruimschoot bij je goedmaken. Dat is één ding wat zeker is.

Liefde gaat door de maag

Van een man is bekend dat de liefde door de maag gaat. Tijdens een etentje hem liefdevol een hapje van jouw gerecht laten proeven of hem het laatste hapje van je toetje geven, zal je vriend zeker erg waarderen. Op die manier laat je hem immers meegenieten van het lekkers dat je hebt gekozen. Voortaan zul je, als het aan hem ligt, absoluut om op te (vr)eten zijn.

Geven van modetips

Je vriend zal het zeer zeker waarderen als je hem zo nu en dan wat kledingadvies geeft. Hierdoor zijn er namelijk al talloze blunders op het gebied van mode in de kiem gesmoord. De subtiele adviezen hebben er bijvoorbeeld voor gezorgd dat hij in is gaan zien dat die oude schoenen toch echt vervangen dienden te worden. Maar ook dat die leuke blouse die je voor uit hebt gekozen echt beter staat dan het exemplaar dat al jaren in zijn kast heeft gehangen.

Ieder een eigen leven

Je hangt niet dag en nacht om hem heen en gaat bijvoorbeeld op zondagmiddag gezellig met wat vriendinnen op stap. Wanneer je hem niet nodig hebt, kan hij namelijk voetbal kijken. Hij weet immers dat je niet zo van voetbal houdt en dat je je anders alleen maar zou vervelen naast hem op de bank. Zo nu en dan even weer het eigen leven oppakken is voor je vriend dan ook erg waardevol. Bij je thuiskomst is hij uiteraard weer dolblij je te zien, zeker als zijn club ook nog eens de wedstrijd heeft weten te winnen.

Opwarmen bij hem

Je vriend zal het geweldig vinden als je tegen hem aankruipt op het moment dat je het koud hebt. Je vriend zal soms wel wat knorrig zijn als je je koude voeten tegen zijn benen vlijt, maar in zijn hart vindt hij dit heerlijk. Met liefde zal hij dan ook dienst doen als je persoonlijke voetenwarmer. Jou opwarmen is namelijk iets dat hij erg graag doet.

Hij is je uitlaatklep 

Wanneer je een belangrijk, of minder belangrijk, nieuwtje te vertellen hebt, dan zal hij de eerste zijn die je opbelt. Het maakt dus niet uit of je nu net een enorme prestatie hebt verricht op je werk. Of dat je de kat van de buren naar huis hebt gebracht nadat deze via het dakraam in jullie bed lag te slapen. Je vriend zal zich altijd vereerd voelen dat je hem zo belangrijk vindt dat hij al je nieuwtjes als eerste te horen krijgt. Hij zal het je dan ook niet echt kwalijk nemen als je op de meest ongelegen momenten zijn telefoon over laat gaan. Voor jou zal hij immers altijd tijd willen maken.

Je persoonlijk adviseur

Je vriend is niet alleen de liefde van je leven, maar eveneens je persoonlijk adviseur. Voor de meest kleine dingetjes kun je immers bij hem terecht voor advies. Hij vindt het geweldig dat zijn mening zo wordt gewaardeerd als je moet beslissen welke kleur je nieuwe trui gaat worden. Een belangrijke beslissing voor jou, is immers ook van groot belang voor hem. Zelfs nadat je meerdere keren om zijn mening hebt gevraagd, zal hij niet geïrriteerd, zuchtend of geprikkeld reageren.

Jezelf durven zijn

Bij je vriend volledig jezelf durven zijn, is voor hem een teken dat hij je op je gemak stelt. In plaats van je altijd helemaal op te tutten als je bij hem bent, mag je ook gerust in een joggingbroek en slobbertrui naast hem op de bank komen zitten. Ook hoef je, als het aan hem ligt, geen uren voor de spiegel te staan. Zonder make-up en met opgestoken haar vindt hij immers ook goed bij je staan. Je bent zo leuk dat je niet altijd moeite hoeft te doen om er voor hem knap uit te zien. Jezelf durven zijn in het bijzijn van je vriend zal hij zeker zien als een teken van vertrouwen.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…