Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vrouwen met deze namen zijn het best in bed

Camille
2 min read

Maakt het uit hoe je heet als het gaat om je prestaties in bed? Er zijn studies die beweren van wel. Maar aan de andere kant: jij hebt je naam niet gekozen, dat hebben je ouders voor je gedaan. Omdat ze het een mooie naam vonden, of omdat er een opa of oma of een ander familielid moest worden vernoemd. Jij had daar geen invloed op. Het is dus de vraag of jouw prestaties in bed afhangen van je naam.

Amerikaans onderzoek

Een (uiteraard) Amerikaans onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen met bepaalde voornamen beter zouden zijn in bed. In de top twintig staan exotische namen als Brianna, Leah, Courtney en op nummer één staat Gianna. Maar bij dit onderzoek is dus niet gekeken naar oer-Hollandse namen. Moet je je ongerust maken als je Monique of Astrid heet? Zeer waarschijnlijk niet, want dit soort onderzoeken lenen zich er uitstekend voor om met een flinke korrel zout te worden genomen. Het onderzoek werd gedaan door een radiostation, dus van enige wetenschappelijke onderbouwing is geen sprake. Dat zal ook zeer lastig worden, om een dergelijk onderzoek te houden met wetenschappelijke onderbouwing.

En welke mannen zijn het best in bed?

Dan ook nog even een greep uit de top 20 van mannen die het beste in bed zijn. Als je partner Nick, Brian, Scott of Alex heet dan heb je het volgens hetzelfde Amerikaanse onderzoek getroffen, want dan is hij een kanjer in bed. Maar wat als je man gewoon Jan of Karel heet? Dan is er niks aan de hand, want ook dan hebben jullie zeer waarschijnlijk een geweldig liefdesleven. Als dat niet zo is dan ligt het echt aan iets anders dan aan jouw of zijn voornaam.

Lees ook

 

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…