Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom je Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging zou moeten gebruiken?

Camille
3 min read

Je huid krijgt veel te verduren: kou, zonlicht, heet water, zeewater, zwembadwater, droge lucht en schoonmaakmiddelen. Daarom is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Weleda Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging kan je hierbij helpen.

Waarom is de juiste huidverzorging zo belangrijk?

Onze huid is ons beschermlaagje. Een gevoelige huid heeft een verstoorde barrièrefunctie, waardoor ze een lagere weerstand heeft tegen prikkels. Als compensatie hiervan zal ze zich beschermen door harder en ruw te worden of geïrriteerd raken. Om ervoor te zorgen dat je huid haar beschermfunctie goed kan vervullen, is de juiste verzorging onmisbaar. Een droge en beschadigde huid laat ons er vermoeid en ouder uitzien. Een gezonde en gehydrateerde huid geeft je juist een gezonde, frisse en jeugdige uitstraling.

De voordelen van amandelolie

Amandelolie is zeer geschikt om je lichaamshuid mee te verzorgen. Het biedt je huid o.a. de volgende voordelen:

  • Wordt goed opgenomen door je huid
  • Laat geen vettig laagje achter
  • Verzacht de huid
  • Bevat vetzuren die je huid beschermen
  • Helpt bij het herstellen van de natuurlijke huidbalans

Huidverzorgingsproducten met amandelolie

Bij Weleda Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging zijn alle stoffen weggelaten die de huid enigszins kunnen prikkelen.Het basisingrediënt van deze producten is biologische zoete amandelolie. De onverzadigde vetzurenin deze olie versterken de huid en beschermen tegen uitdroging. De verzorgingsproducten kalmeren, voeden en beschermende huid op een milde wijze zodat zij weer zacht en soepel wordt. Dankzij de lichte structuur worden de producten goed en snel door je huid opgenomen. Je hebt de keuze uit bodylotion, douchecrème en handcrème. Daarnaast is er ook een uitgebreide Amandel gezichtsverzorgingslijn verkrijgbaar.

Zacht voor je huid                    

Lang niet alle verzorgingsproducten zijn goed voor je huid. Veel lichaamsverzorgingsproducten bevatten agressieve en irriterende ingrediënten. Deze beschadigen de natuurlijke balans van je huid en zorgen ervoor dat je huid uitdroogt. Ook kunnen ze irritatie, roodheid, jeuk en een droge huid veroorzaken.

Amandel Verzachtende Verzorgingsproducten  kan je met een gerust hart gebruiken. Deze lichaamsverzorging is 100% natuurlijk, bestaat enkel uit  ingrediënten die nodig zijn om  je huid in alle zachtheid te kunnen verzorgen en zijn speciaal ontwikkeld voor  de gevoelige huid.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…