Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wat mannen denken over vrouwen die fitnessen

Anja
2 min read

Je brengt tientallen uren per week door in de sportschool. Dat allemaal om dat strakke buikje te krijgen en misschien ook om enkele leuke gasten te spotten in de fitness. Maar wat vinden mannen nu van vrouwen die fitnessen?

De meeste mannen vinden het enorm aantrekkelijk

De meerderheid van de mannen gaf aan dat ze het wel degelijk aantrekkelijk vinden als een vrouw geregeld naar de sportschool gaat. Ze vinden het fijn als een vrouw aan haar lichaam en gezondheid denkt. En hoe geweldig is het nu om met je vrouw of vriendin samen naar de sportschool te gaan? En vervolgens samen een speciaal voedingsschema aan te houden.

Sommige mannen vinden het niets

Een kleine 10% gaf aan er helemaal niks aan te vinden. Zij worden er onzeker van als hun vrouw meer sport dan hen. Zij geven de voorkeur aan een vrouw die lekker met haar vriendinnen op stap gaat en het sporten aan hen overlaat.

Kortom, ga zo door dames. Sporten is gezond en de mannen vinden het ook wel aantrekkelijk. Zorg er echter wel voor dat je niet breder of gespierder dan je partner wordt, dit kan hen namelijk nogal onzeker maken.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…