Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wat vinden mannen erger? Stinkadem of de Geur van zweet?

Milan
2 min read

We weten allemaal wat mannen, over het algemeen, aantrekkelijk vinden aan vrouwen. Grote, ronde borsten, een mooie ronde poep en een verzorgd, symmetrisch gezicht. En zijn natuurlijk nog veel meer dingen die mannen mooi vinden aan vrouwen, maar in dit artikel gaat het om de dingen die mannen niet aantrekkelijk vinden aan vrouwen.

Wat vinden mannen onaantrekkelijk?

 Dingen waarmee je een man echt voorgoed uit je hoofd kunt zetten. Enkele dingen die mannen over het algemeen minder aantrekkelijk vinden zijn: scheten laten in het openbaar, onverzorgd haar, het hebben van een stink adem, of het ruiken naar zweet. Die laatste twee vinden de mannen het ergst, maar welke van deze twee vinden zij nu het smerigst? Een stinkende adem of de geur van zweet?

Stinkende adem of geur van zweet?

Het resultaat is…. De stinkende adem! Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat 62% van de mannen een stinkende adem bij vrouwen het smerigst vinden. Zweetlucht komt op een goede tweede plek met 24%.

De overige ergernissen als scheten, boeren en onverzorgd haar vullen de overige 14%. Heb je binnenkort een date met een leuke jongen, zorg er dan in ieder geval voor dat je je tanden gepoetst hebt en kauwgom in je handtas hebt

Door Milan

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…