Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wie lenzen draagt zal dit zeker herkennen

Bram
2 min read

Wat een goede uitvinding, lenzen zijn discreet en voor veel mensen levensnoodzakelijk. Draag jij ook contactlenzen? Dan zal je dit zeker herkennen!

Als je één lens verliest is het gedaan met de pret

Iedereen die lenzen draagt weet hoe moeilijk het is om een paar te vinden met de ideale pasvorm. Daarom kan het voelen alsof het einde nabij is wanneer je één lens verliest. Een contactlens verliezen is een van de ergste dingen die kunnen gebeuren, zeker als je buitenshuis bent. Probeer maar eens met één oog een kleine doorzichtige lens terug te vinden! Naar huis gaan wordt een ware nachtmerrie nu je maar op één oog kan vertrouwen.

Je kan niet spontaan bij iemand blijven slapen

Lenzen zijn misschien nog leuk als je smokey eyes make-up aanbrengt. Maar als iemand je spontaan uitnodigt om te blijven slapen begin je te panikeren. Als je lenzen draagt ken je het dilemma: slaap je met je contactlenzen aan of hou je 24/7 lensvloeistof bij? Iedereen die lenzen draagt zou altijd extra lensvloeistof bij moeten hebben. Want met je lenzen aan gaan slapen is écht geen goed idee!

Je hebt vaker tranen in je ogen dan je zou willen

Je lenzen maken je ogen droger en gevoeliger en je krijgt vaker last van tranende ogen. Je ogen zullen tranen op de meest ongepaste momenten, midden in een zakelijke meeting bijvoorbeeld.

Als je ze niet kan dragen zal je ze missen

Je lenzen bezorgen je heel wat kopzorgen, toch zou je ze voor geen geld van de wereld willen missen. Ze zijn deel geworden van wie je bent en daar ben je trots op.

Je voelt je soms als assepoester

Weet je nog hoe assepoester thuis moest zijn om middernacht? Je weet maar al te goed hoe lang je je lenzen kan dragen voor je ogen beginnen te jeuken.

Je bent de coolste op een Halloween feestje

Mensen die lenzen dragen zijn vaak de coolste op Halloween feestjes. Je kan bijvoorbeeld speciale lenzen dragen die je ogen helemaal zwart maken.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…