Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Win je ex terug in 5 stappen

Bram
3 min read

Een break-up hoort bij het leven, iedereen moet erdoor. Maar als je je afvraagt hoe je hem terug kan winnen wil dat misschien zeggen dat het nog niet helemaal over is. Je moet er wel zeker van zijn dat je het écht wil. Hoe zorg je ervoor dat hij je terug wil? Hier zijn 5 stappen om je ex terug te winnen.

Stap 1. Hou afstand

Een van de belangrijkste regels om hem terug te winnen is afstand houden. Toon hem welke grote vergissing hij begaan heeft door een einde te maken aan je relatie. Tijdens deze fase mag je hem niet bellen, sms’en of op gelijk welke manier contacteren. Je moet ervoor zorgen dat hij jou belt, en niet andersom. Wanneer hij je belt maak je het zo simpel en kort mogelijk. 

Stap 2. Zorg voor jezelf

Als je je afvraagt hoe je hem terug kan winnen moet je weten dat niets de aandacht van een man sneller trekt als een mooie vrouw. Dat je je mooi moet maken wil niet zeggen dat je nu niet mooi bent. Maar als er iets is wat je aan je uiterlijk zou willen veranderen dan is het nu de juiste moment. Als hij je de volgende keer ziet zal hij spijt krijgen dat hij je verlaten heeft, daar mag je zeker van zijn.

Stap 3. Sociale media

Maak het voor iedereen duidelijk dat jullie niet meer samen zijn. Verander je facebook status naar ‘single’ en delete alles waar zijn naam in voorkomt. Blijf wel facebookvrienden, het is belangrijk dat hij weet dat je geen probleem hebt om hem te zien.

Stap 4. Praat weer met elkaar

Als de tijd rijp is kan je opnieuw met elkaar praten. Je kan beginnen met een informeel sms’je. Je kan hem herinneren aan iets leuk dat jullie samen beleefd hebben. Dit zal hem doen denken aan hoeveel plezier jullie samen hadden.

Stap 5. Maak hem jaloers

Ga naar buiten, maak plezier en kom hem ‘toevallig’ tegen. Ga in het weekend naar een plaats waar je je ex kan tegenkomen. Breng een paar vriendinnen en een leuke vriend mee. Maak plezier en flirt een beetje. Je ex zal je misschien wel doorhebben, maar hij zal hoogstwaarschijnlijk ook erg jaloers worden.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…